FOTO. Trucuri pentru a aplica tuşul de ochi

14 noiembrie 2016   Viață de vedetă

Cine nu-şi doreşte ochi ca de pisică? Însă pe cât de bine arată acel machiaj, pe atât de complicat este de făcut dacă nu stăpâneşti tehnica. Iată câteva trucuri pentru a aplica tuşul de ochi!

Pasul 1

Este mult mai simplu să înveţi cum se aplică tuşul dacă încerci acest truc.Taie o bucată de scotch şi lipeşte-o în colţul ochiului,exact sub pleoapa inferioară. Capătul superior al scotch-ului trebuie să ajungă la marginea sprâncenelor.

Pasul 2

Traseză o linie cu tuşul,de-a lungul scotch-ului până în colţul ochiului. Deasupra ei,pornind de la mijlocul pleoapei superioare,trasezi o altă linie,care să formeze un mic triunghi până în colţul ochiului. Aştepţi 30 de secunde să se usuce tuşul înainte să dezlipeşti banda adezivă.

Pasul 3

Trasezi din nou liniile şi umpli spaţiul gol din colţul ochiului. Aştepţi să se usuce şi conturezi cutuşmarginea pleoapei superioare.

Pasul 4

Pentru a obţine o privire seducătoare nu uita să oferi volum genelor şi să le alungeşti cu câteva straturi de rimel. Pentru acestmachiajtrebuie să foloseşti farduri de ochi în nuanţe nude,pe care să le aplici înainte să-ţi conturezi ochii cu tuş.

Sursa:http://www.goodhousekeeping.com/

Mai multe