Fotografia care a scandalizat internetul: „Oameni fără suflet. Şi mai spun unii că sunteţi numiţi generaţia Mileniului“

12 februarie 2019   Viață de vedetă

O imagine din Sydney, Australia, s-a viralizat imediat. Din nefericire, nu este o imagine plăcută, ci revoltătoare. Fotografia care a scandalizat internetul înfăţişează lipsa de bun simţ şi dragoste de semeni.

Fotografia care a scandalizat internetul a fost realizată într-un mijloc de transport în comun. Imaginea a fost postată pe Facebook sâmbătă, alături de mesajul ”Fără respect. Imaginea a fost distribuită de peste 30.000 de persoane.

Oamenii sunt indignaţi că nimeni nu a avut bunul simţ de a îi ceda locul lui bătrânei de 90 de ani. Femeia, slabită şi abia ţinându-se pe picioare, e lipită de bara trenului. Se ţine cu tot braţul de ea, ca nu cumva să cadă la o frână.

Fotografia care a scandalizat internetul - reacţii

„Oameni fără suflet. Şi mai spun unii că sunteţi numiţi generaţia Mileniului“

„O mare parte dintre ei au nevoie să li se dea o lecţie bună. Evident că nu au niciun fel de respect şi sunt lipsiţi de maniere!“

„Nu le iau apărarea, dar există şi posibilitatea ca cineva să-i fi oferit locul şi ea să fi refuzat“.

„Încurajăm toţi pasagerii să respecte o conduită adecvată în mijloacele de transport, inclusiv respectarea vârstnicilor, a persoanelor cu dizabilităţi sau a femeilor însărcinate, oferindu-şi locurile“, au declarat reprezentanţii companiei de trenuri din Australia pentru Daily Mail.

Mai multe