Francisca lansează piesa "OMG"

29 martie 2016   Viață de vedetă

Francisca lansează un nou single solo, energic şi foarte summerish, cu un beat şi o poveste urban-flirty.

La câteva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa şi videoclipul "Lacăt la inimă",care are în prezent aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube,Francisca ne surprinde cu o piesă dance,cu influenţe reggaeton,trap şi R&B,compusă tot în studioul Panda Music,de către George Papagheorghe şi Marius Dia. 

"Ştiţi momentele alea în care efectiv 'ţi se pune pata?' În unele cazuri poate fi şi ceva de durată. În orice caz, iubire sau doar pasiune, ce-o fi, ne dă viaţa peste cap! Piesă OMG reprezintă un alt capitol din viaţa mea, mai funny de data aceasta şi vorbeşte despre acea chimie dintre cei 2 îndrăgostiţi, dar şi despre 'bătăile de cap' care vin odată cu acea 'îndrăgosteală', a mărturisit Francisca. 

Francisca a păşit cu dreptul în muzica românească, odată cu participarea la X Factor România, unde a demonstrat calităţile vocale excepţionale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu două colaborări, prima dintre ele cu Uddi, colegul şi prietenul ei de la X Factor, şi colaborarea cu Pacha Man pentru piesa şi videoclipul "Lacăt la inimă", ambele cu milioane de vizualizări pe YouTube. 

Mai multe