Fusta midi. Nelipsită din garderobă

25 martie 2016   Viață de vedetă

Fustele sunt un must-have pentru garderoba oricărei femei, mai ales în timpul primăverii şi verii. Ele pot fi găsite în atât de multe stiluri şi culori, încât ai de unde alege ceea ce îţi place.

De aceea, nu a fost vreodată vreo femeie care să spună că nu are nevoie de o fustă.

Idei de ţinute cu fuste midi:

Fustele creion au fost favoritele,dar în această primăvară cele preferate şi la modă sunt cele midi. Sunt cele care accentuează silueta şi se potrivesc de minune cu o pereche de pantofi cu toc,dar şi sandale sau balerini.

Fusta midi îţi oferă şansa de a scoate în evidenţă feminitatea şi eleganţa. Aceasta poate face parte din ţinuta de birou,la o ieşire seara în oraş,precum şi o parte din ţinutele pe care le îmbraci la ocazii speciale,cum este o petrecere sau o nuntă.

Aşa cum am mai spus,sunt multe modele şi culori,aşa că ai de unde alege. Dacă alegi o fustă midi neagră,combin-o cu un top alb simplu sau tip bustieră. Modelele florale şi cele cu dungi sunt cele care se poartă în acest sezon,aşa că nu ezita să îţi achiziţionezi şi tu una.

Acest model de fustă merge foarte bine cu o cămaşă,cu un tricou elegant,cu un top tip bustieră,de orice culoare,doar să se potrivească cu cea a fustei,care mereu trebuie să fie deasupra. Dacă articolul verstimentar este mai larg,alege să pui o curea,pentru a-l strânge.

Când vine vorba de jachete care să se potrivească la fustele midi,cea scurtă este preferata. Mai ales cea din piele,neagră,până la nivelul taliei.

Lungimea fustei este în funcţie de înălţimea pe care o ai. Pentru persoanele minione,sunt potrivite cele care au tivul sub genunchi,în timp ce o persoană înaltă trebuie să aleagă una până la jumătatea gambei. De obicei,se aleg fustele ale cărei tiv se termină la în zona cea mai subţire a gambei.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe