GALERIE FOTO Andreea Bălan, în vacanţă cu fetiţele. Costumul ei de baie a devenit obiectul criticilor pe Internet

18 august 2020   Viață de vedetă

După ce acum câteva zile s-a întors de la munte, Andreea Bălan a evadat cu fetiţele pe litoralul românesc. Aşa cum i-a obişnuit pe fani, cântăreaţa a postat deja primele imagini cu distraţia copiilor la piscină.

În imaginile recente, postate pe Instagram, Andreea este îmbrăcată într-un costum de baie alb cu decolteu adânc, care a stârnit imediat reacţii din partea celor care o urmăresc. Unii chiar au criticat-o dur, spunând că arată vulgar. Alţii, în schimb, au sărit rapid în apărare:

«Andreea tu ai un corp aşa frumos, acest costum aruncă-l este hidos şi îţi vine oribil, este extrem de vulgar, iar vulgaritatea între doi copii nu are ce căuta, dacă erai cu iubitul era altceva, crede-mă nu este hate este doar părerea mea la ce văd»

«Nu oricine poate purta un aşa costum de baie şi să-i stea şi bine, precum Andreei. Lăsaţi femeia să-şi punå ce vrea, ce atâtea indicaţii, este la plajå ,la mare ,la soare.»

Cântăreaţa a ales un hotel de patru stele din staţiunea Venus, pentru a se bucura de vacanţă împreună cu fetele ei. Anterior, Andreea Bălan a spus că a fost nevoită să renunţe la o vacanţă în Grecia, pentru că George Burcea nu a le-a semnat împuternicirea, necesară pentru a ieşi din ţară.

Acum câteva zile, Andreea s-a relaxat în staţiunea Sinaia, împreună cu fetele ei Clara Maria şi Ella Maya.

Sursa foto: Instagram/@andreeabalanofficial

Mai multe