George Clooney, convins că avea să moară în accidentul de motocicletă din 2018. Şocul pe care l-a avut în acea zi

13 decembrie 2021   Viață de vedetă

Într-un interviu oferit celor de la “The Sunday Times”, starul hollywoodian a vorbit recent destul unul dintre cele mai dificile momente din viaţa lui. Actorul susţine că este perfect recuperat acum, însă, imediat după ce s-a întâmplat accidentul de motocicletă care era cât pe ce să-l coste viaţa, tot ceea ce mai putea Clooney să facă era să “aştept să mi se stingă luminile”.

În 2018, George se afla în Sardinia, Italia, pentru a filma la seria de mare succes “Catch-22”. Mergea cu motocicleta lui spre platourile de filmare când o maşină din faţa lui a întors brusc, iar vedeta a intrat direct în ea cu o viteză de 120km pe oră. Impactul i-a fost aproape fatal!

După accident, Clooney a fost luat de ambulanţă şi dus de urgenţă la spitalul John Paul al II-lea, unde a fost diagnosticat cu “lovitură uşoară la pelvis şi vănătăi pe un picior şi un braţ”, după cum ne-a informat La Nuova Sardegna, un ziar local. Actorul a fost externat ulterior şi a necesitat recuperare după întregul episod care era să-l coste viaţa.

Câştigătorul premiului Oscar a fost extrem de norocos să scape doar cu răni uşoare dintr-un accident petrecut la o viteză considerabilă. Ştie şi el lucrul acesta, mai ales că, până să vină Salvarea, zăcea pe asfalt şi aştepta să-i vină sfârşitul, atât de gravă îi părea situaţia după ce tocmai zburase prin aer şi aterizase pe şosea. Cum spuneam, a avut noroc, însă, a avut şi o revelaţie care l-a învăţat o lecţie importantă despre celebritate. Despre ce este vorba?

George a declarat că, în timp ce zăcea pe jos şi aştepta să-şi dea ultima suflare – după propriile temeri – lumea se înmulţea în jurul lui şi, în loc să cheme ajutoare sau să încerce să facă ceva pentru a-l ajuta pe actor, oamenii stăteau şi îl filmau pe starul hollywoodian pentru a posta ulterior filmuleţele online şi-a face rost de multe “like”-uri având în vedere notorietatea imensă a victimei.

“Dacă-ţi trăieşti viaţa în lumina reflectoarelor, ceea ce descoperi, în timp ce stai pe jos gândindu-te că-ţi trăieşti ultima clipă din viaţa ta, e că pentru unii nu eşti nimeni altceva decât sursa distracţiei de pe pagina lor de Facebook. Eu sunt un tip destul de optimist, dar întreaga experienţă n-a făcut decât să-mi amintească un singur lucru – că nu sunt aici decât pentru amuzamentul unora!”, a ţinut să explice cu părere de rău vedeta.

Clooney a mai vorbit şi cu altă ocazie despre accidentul în care a fost implicat. Anul trecut, le-a dezvăluit celor de la revista GQ că singurul lui gând a fost despre soţia lui, Amal Clooney, şi gemenii lor, Alexander şi Ella. “Şoferul din faţa mea a întors, pur şi simplu, în faţa mea. N-am avut timp de reacţie. Am plonjat peste matocicletă şi am aterizat în mâini şi în genunchi pe jos”, a declarat acesta.

“Dacă repeţi figura asta şi de 100 de ori, aterizezi o singură dată în mâini şi-n genunchi, în rest, te cureţi complet. Mi-a scăpat şi un pantof din picior. Când am ajuns pe jos, gura mea… eram convins că mi-au zburat toţi dinţii din gură. Dar nu era decât parbrizul motocicletei mele”, a explicat George. “Copiii mei n-aveau mai mult de un an atunci şi nu mă puteam gândi decât la faptul că asta a fost tot şi că n-o să-i mai văd niciodată…”, a conchis vedeta. De-atunci George Clooney a renunţat la motocicletă, la insistenţele soţiei, şi n-a mai trăit asemenea sperieturi de-atunci încolo.

Foto - Shutterstock

Mai multe