George Clooney este din nou singur

23 iunie 2011   Viață de vedetă

Îndrăgitul actor american George Clooney s-a despărţit de iubita lui, modelul italian Elisabetta Canalis, după ce au avut o relaţie care a durat aproape doi ani.

Deşi au fost văzuţi împreună în urmă cu câteva zile,cu ocazia unui dineu organizat în vila pe care actorul american o deţine pe malul lacului Como din Italia,George Clooney a anunţat,prin intermediul unui comunicat laconic,făcut public miercuri,la Londra,că s-a despărţit de partenera lui de viaţă,modelul italian Elisabetta Canalis.

"Este adevărat, ne-am despărţit. A fost o decizie dificilă şi extrem de personală. Sperăm că viaţa noastră privată va fi respectată",a declarat Clooney.

George Clooney s-a căsătorit în 1989 cu Talia Balsam,de care a divorţat în 1993. De atunci,Clooney a spus în mai multe ocazii că nu se va mai căsători niciodată. După ce s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă pentru brandul Martini,în anul 2000,George Clooney şi modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relaţie de câţiva ani,marcată de numeroase împăcări şi despărţiri.

În 2007,actorul american a început o relaţie cu Sarah Larson,de care s-a despărţit însă în mai 2008. Din 2009,starul american a avut o relaţie exclusivă cu modelul italian Elisabetta Canalis.

Mai multe