Gina Gogean: „E important ca fiul meu să facă mişcare pentru sănătatea lui“

12 septembrie 2018   Viață de vedetă

Deşi a renunţat de mai bine de 20 ani la competiţiile sportive, Gina nu „a ieşit din circuit“! Are o familie frumoasă, se simte împlinită şi este al optulea român inclus pe lista Gymnastics Hall of Fame, dedicată gimnaştilor celebri.

1 Cum v-aţi cunoscut?

Cristian:Eram colegi la liceul sportiv,eu făceam atletism. Nu am făcut un sport de performanţă,dar m-am bucurat că acolo am întâlnit-o pe Gina.

2 Câţi ani sunt de atunci?

Cristian:Din ’99... Sunt vreo 14 ani.

Gina:Noi am fost prieteni timp de şapte ani. După aceea,ne-am căsătorit şi acum am împlinit şapte ani de căsnicie. Ne placem unul pe altul,ne iubim,colaborăm împreună uneori,chiar dacă activăm şi în medii diferite...

3 Ce anume te-a convins că e timpul să fii mamă?

Gina:A fost o decizie luată în comun cu soţul meu,la momentul în care amândoi am fost pregătiţi să facem acest pas. L-am născut pe Ştefan la Bucureşti şi,când l-am văzut,am fost instantaneu pregătiţi. Când ne-am mutat în casa din Deva,ne-am dat seama că e „pe bune“ şi că e o responsabilitate pe viaţă.

4 Cine vă mai ajută cu Ştefan,băiatul vostru,în afară de bonă?

Gina:Până la 9 luni a stat mama mea cu noi,a venit şi ne-a ajutat,iar aici în permanenţă o avem pe mama lui Cristi,soacra mea,care,cum o sunăm,e imediat la datorie. (râde)

5 Pe cel mic v-aţi gândit să-l daţi la un sport anume?

Cristian:Sport să fie,nu contează ce anume. Depinde ce va dori el să facă şi nu e neapărat nevoie să ajungă la performanţă. E important să facă mişcare pentru sănătatea lui.

6 Ai renunţat la arbitraj?

Gina:Ca arbitru,nu ai timp de altceva. Iar eu am vrut,la un moment dat,să schimb ceva în viaţa mea. Aşa că,momentan,am făcut un pas înapoi de la această meserie.

Mai multe