Gropile fac viaţa un coşmar, dar gropiţele …o îndulcesc!

23 noiembrie 2016   Viață de vedetă

Un zambet molipsitor, ochi superbi şi gropiţe! Ce să-ţi mai doreşti? Vorbim despre Iuliana Luciu, o prezenţă plină de culoare şi eleganţă.

AUTOEXPERT:Obişnuiţi să comunicaţi cu ceilalţi participanţi la trafic? Un zâmbet,un gest…

IULIANA LUCIU:Sunt o fire pozitivă şi chiar mă bucur atunci când văd oamenii zâmbind. Dacă în trafic îmi zâmbeşte cineva,răspund cu un zâmbet. Sunt foarte sociabilă.

AEX:Dacă mergeţi mai repede ca şoferul din faţa dumneavoastră,îi daţi flash-uri? Îl depăşiţi prin stânga? Puneţi presiune pe el?

I. L:Mă enervez greu atunci când sunt la volan. Nu îmi place să pun presiune pe şoferii din faţă cu flash-uri sau claxonând. Urăsc claxonul,mă irită foarte tare conducătorii auto care fac abuz de claxon,fără un motiv întemeiat. 

AEX:Aveţi momente în care simţiţi nevoia să lasaţi maşina în parcare şi să luaţi bicicleta,mijloacele de transport în comun,taxiurile sau să mergeţi pe jos?

I. L:De multe ori las maşina în garaj atunci când este frumos afară. Îmi place foarte mult sa merg pe jos ţi prefer să ies la o plimbare pe jos,în aer liber,decât să stau în trafic.

AEX:Ce vă place la maşina dumneavoastră?

I. L:Îmi plac maşinile mari,încăpătoare,iar maşina cu care merg în momentul de faţă este una mare şi în care mă simt în siguranţă. Chiar dacă acum merg cu o maşină 4×4,iubesc maşinile sport.

Mai multe