Hollywoodul dă startul la fobii!

16 septembrie 2011   Viață de vedetă

Când le vezi trecând pe covorul roşu, ai impresia că sunt invincibile. Dar realitatea e cu totul alta. Starurile de la Hollywood au fobii la fel ca „oamenii de rând”. Iată câteva dintre cele mai neaşteptate!

Sharon Stone,speriată de telecomandă

Actriţa care ne-a cucerit cu rolul din filmul „Basic Instinct”,Sharon Stone nu se atinge de... telecomandă. Îi este atât de frică de ea,încât nu poate respira doar la gândul că ar trebui s-o butoneze.

Sharon trăieşte cu impresia că telecomanda poate exploda din minut în minut şi că este cel mai bine să stea departe de ea. Oare de ce s-or fi inventat astfel de obiecte atât de periculoase?!

Clovnii sunt coşmarul lui Johnny Depp

Îl ştii cu siguranţă pentru personajele ciudate cărora le dă viaţă cu o graţie aparte.

Însă,în viaţa reală,Johnny Depp nu este atât de nonşalant în relaţiile cu o „specie” aparte de comedianţi,clovnii.

Ba mai mult,actorul este ­de-a dreptul traumatizat de ei.

Frica de clovni i-a rămas lui Johnny din copilărie,când se temea de machiajul excesiv al femeilor şi de zâmbetul artificial al cunoscuţilor.

Şi Daniel Radcliffe,actorul care a dat viaţă personajului Harry Potter,are aceeaşi fobie.

Nicole Kidman se teme de fluturi

Dar hai să trecem la un capitol şi mai interesant:frica de animale!

Şi,în caz că te întrebi,nu aducem în discuţie monştrii din filmele de groază,ci unele dintre cele mai ino­fensive vietăţi de pe Pământ care o sperie pe Nicole Kidman – fluturii.

Dar lista continuă... Justin Timberlake este terorizat de şerpi,Scarlett Johansson urăşte gândacii şi Orlando Bloom este speriat de porci.

Mai multe