Iată cum îşi cheltuie Jennifer Lopez averea impresionantă

31 martie 2016   Viață de vedetă

Frumoasă, faimoasă şi bogată, Jennifer Lopez deţine o avere fabuloasă, însă şi cheltuielile divei sunt pe măsura. De aceea, JLo este mereu în căutare de noi surse de venit.

A primit aproape 2 milioane de dolari pentru un mini-concert privat,care a durat numai 40 de minute. Iar spectacolele recente din Las Vegas au îmbogăţit-o pe Jennifer Lopez cu 26.383.326 de dolari într-un singur an. În plus,vedeta de 46 de ani încasează în jur de 15 milioane de verzisori pe film şi scoate un profit considerabil de pe urma imperiului pe care l-a creat şi care include colecţii vestimentare,parfumuri lansate şi restaurantul cu specific cubanez Madre’s. Şi încă n-am pus la socoteala tariful dolofan perceput pentru reclame şi salariul – de 12 milioane de dolari! – primit de Jenny pentru prestaţia ei din emisiunea “American Idol”! Deci are de unde cheltui!

Tratament anti-riduri – 25.000$ / luna

Tariful perceput de Jennifer pentru orice proiect în care se implică ar fi cu câteva zerouri mai mic dacă diva n-ar reuşi să-şi păstreze înfăţişarea desăvârşită! În asemenea condiţii,tot ce presupune îngrijire facială şi corporală este percepută ca o investiţie. Astfel,cei 25.000 de dolari cheltuiţi lunar pe tratamente de întinerire a tenului sunt chiar obligatorii! După ce au scăpat-o de imperfecţiuni toate aceste proceduri şi loţiuni anti-riduri,Lopez poate spune că au meritat toţi banii!

Mai multe