Îi lipsesc cei 7 ani de-acasă! Cea mai nepoliticoasă vedetă, criticată de chelneriţa care a servit-o

12 aprilie 2021   Viață de vedetă

Julia Carolan a dat note unor vedete cu care a intrat ea în contact în mod direct, pe vremea când era chelneriţă la un restaurant de cinci stele din New York. Ea a postat două filmuleţe pe TikTok, care au devenit virale. De fapt, una dintre celebrităţile vizate a aflat de existenţa acestui clasament ruşinos şi i-a cerut scuze Juliei. Cine şi-a făcut oare mea culpa?

Carolan a devenit faimoasă pe reţelele de socializare după ce a postat două filmuleţe despre starurile pe care le-a întâlnit ea personal şi cărora le-a reproşat comportamentul arogant sau deloc generos. „Acestea nu sunt decât experienţele mele personale”, a ţinut să precizeze fosta chelneriţă în speranţa că nimeni nu va avea de suferit după postarea video-urilor ei.

“În acest caz, sunt împărţită în două. E un caz mai complicat, aş putea spune...”, a comentat Carolan în ceea ce o priveşte pe vedeta care i-a lăsat una dintre cele mai proaste impresii. “Am întâlnit-o de mai multe ori şi de fiecare dată s-a purtat nepoliticos. Chiar voiam să-mi placă de ea!...” Despre cine este vorba? Despre nimeni alta decât topmodelul Hailey Bieber, soţia cântăreţului Justin Bieber, care n-a suportat să fie criticată online şi a luat atitudine.

Confirm celor publicate de Independent, Bieber nu s-a putut abţine şi a scris la secţiunea de comentarii a unuia dintre filmuleţe Juliei următoarele: „Am dat peste video-ul acesta şi voiam să-mi cer scuze dacă am părut nesuferită, dacă atitudinea mea te-a deranjat în vreun fel. N-am vrut să te supăr în niciun fel, n-a fost intenţia mea!”

Inutil să mai spunem că întreaga discuţie a fost preluată de tot mai multă lume în spaţiul virtual, din moment ce Hailey a comentat la filmuleţul cu pricina. Însă nu Bieber a fost cea mai nesuferită vedetă întâlnită de Carolan. Ci Kylie Jenner, una dintre faimoasele surori Kardashian, care, în ciuda miliardului de dolari pe care-l are în bancă, nu e deloc generoasă când vine vorba să lase bacşiş chelnerilor. Dacă Bieber a luat nota 3, Jenner de-abia a primit un 2 la capitolul "generozitate".

“Nu s-a purtat urât cu mine, n-a făcut figuri, însă a dat bacşiş 20 de dolari la o factură de 500 de dolari. Faceţi ce vreţi cu această informaţie!”, a scris Julia în dreptul unei imagini cu celebra Kylie.

Foto - Shutterstock

Mai multe