Împletituri speciale pentru păr

19 martie 2015   Viață de vedetă

Împletiturile vor fi mereu la modă, iar dacă te-ai plictisit de împletitura clasică, poţi încerca împletitura franţuzească simplă şi împletitura cascadă. Învaţă cum se fac aceste împletituri speciale pentru păr!

Atunci când bate vântul ţi-ai dori să ai părul prins. În loc să apelezi la celebra coadă de cal,îţi poţi face împletituri din cosiţele bogate şi astfel vei atrage toate privire!

Împletituri speciale pentru păr. Împletitură franţuzească simplă

Pasul 1

Piaptănă cât mai bine părul şi dă-l pe spate. Împarte şuviţele din faţă în trei părţi egale,nu foarte bogate. Dacă ai breton,dă-l în faţă şi începe să împleteşti şuviţele exact de lângă breton.

Pasul 2

Prima dată împleteştipărul normal,spre spate,iar pe măsură ce înaintezi începi să adaugi şuviţe la secţiunea din mijloc,pe care o dai pe sub celelalte secţiuni.

Pasul 3

Încearcă să împleteşti cât mai strâns. Pe măsură ce împleteşti,ai grijă să aduni toate şuviţele de pe laterală.

Pasul 4

După ce ai rămas fără şuviţe laterale,împleteşte părul simplu şi prinde coada cu un elastic.

Împletituri speciale pentru păr. Împletitură în cascadă

Piaptănă părul şi dă-l pe spate. Împarte-l în jumătate.

Împarte partea superioară în trei şuviţe egale,pe care începi să le împleteşti. Pentru a obţine efectul de cascadă,lasă şuviţa din partea de jos liberă şi alege o alta pe care să o introduci în împletitură.

Continuă spre spate până ajungi în partea mediană a capului. Prinde cu un elastic şi repetă operaţiunea cu părul din partea cealaltă a capului.

Când cele două codiţese unesc,iei o şuviţă liberă şi o împleteşti simplu împreună cu capetele celor 2 codiţe.

Credit foto:www.wikihow.com.

Mai multe