Interviu Voltaj: 20 octombrie - Mega-concert la Sala Polivalentă

19 octombrie 2016   Viață de vedetă

Voltaj va concerta pe data de 20 octombrie 2016, ora 20:00, pe scena Sălii Polivalente. Acesta este ultimul concert din cadrul turneului national intitulat ”X Tour”, care a inclus mai multe oraşe din ţară, ultimul fiind programat pentru capitală.

Voltaj promite un concert extraordinar,cu multe efecte speciale şi tehnologie,dar în acelaşi timp,cu multă emoţie şi energie.

De ce aţi ales numele concertului „X”?

Voltaj:De la faptul că este al 10-lea album Voltaj şi pentru că ne plac cifrele romane.

Cine a venit cu propunerea melodiei ”NANA”,pe care o cântaţi cu Ruby şi Colin?

Colin lucrează la studioul nostru. Ni s-a părut o combinaţie interesantă. Ulterior,când ne-am gândit ce fată ar fi potrivită să cânte alături de noi,am ales-o pe Ruby.

Care sunt principalele oraşe în care veţi concerta în cadrul turneului ” X Tour”?

Am început în oraşul Borsec,datorită faptului că partenerul nostru în acest turneu este Borsec. Am continuat apoi în Suceava,Iaşi,Oradea,Cluj-Napoca,Ploieşti,Tg Mureş,Alba Iulia,Sibiu,Piteşti,Tg. Jiu,Timişoara,Brăila,Constanţa şi terminăm la Bucureşti,în 20 octombrie,cu un mega-concert la Sala Polivalenta,concert în care vom avea invitaţi surpriză şi o scenotehnică specială.

Ce semnificaţie au avut baloanele înălţate spre cer la Media Music Awards?

Baloanele au avut agăţat de ele un album X,pe care am scris un număr de telefon. Cel care-l va găsi,pentru că încă nu ne-a sunat nimeni,va primi cadou o trambulină. Conform single-ului Nana,trebuie să sara,aşadar îi trebuie antrenament. Trambulina o să-l ajute. (Râde)

Ce planuri aveţi pe viitor?    

Din cauza faptului că a fost un turneu lung şi solicitant,primul plan este o vacanţă de o săptămână,alături de familiile noastre,care ne-au suportat lipsa de acasă din ultima perioada,ne-au înţeles şi susţinut.

    

Credit foto:www.voltaj.ro

Mai multe