Întinereşte-ţi pielea!

24 martie 2011   Viață de vedetă

Pentru a avea o piele mereu tânără şi sănătoasă, poţi face în fiecare zi câteva lucruri mărunte cu efect spectaculos.

Spală-ţi pielea cât mai delicat

Igiena este o parte esenţială a îngrijirii,iar cel mai important lucru este să tratezi pielea cu multă delicateţe. Foloseşte apă caldă şi evită săpunurile dure optând pentru cele care au în compoziţie cremă hidratantă. După spălare,tamponează-te cu un prosop moale şi absorbant.

Îndepărtează celulele moarte

Nu uita să-ţi exfoliezi pielea o dată pe săptămână cu ajutorul unui scrub fin şi al unei mănuşi. Celulele moarte vor fi îndepărtate,vasele de sânge vor fi revigorate,iar pielea va arăta mai sănătoasă.

Hidratează-te în mod regulat

Folosite imediat după duş,cremele de corp,menţin nivelul natural de hidratare şi de elasticitate a pielii. Dacă este foarte uscată,aplică un ulei pe pielea încă umedă,iar dacă ai peste 30 de ani,cremele pentru fermitate sunt alegerea ideală.

Protejează-te de soare

Indiferent de anotimp,pielea trebuie protejată împotriva razelor solare care duc la apariţia prematură a ridurilor. Foloseşte aşadar creme de faţă sau fond de ten cu fotoprotecţie şi evită expunerea prelungită la soare.

Pentru corp,alege produse cu protecţie solară în funcţie de nuanţa pielii şi aplică-le cu o jumătate de oră înainte de a ieşi din casă.

Fă-ţi din când în când masaj

Nu uita nici de masaj. Acesta ajută pielea să-şi menţină elasticitatea,previne apariţia celulitei şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

Mai multe