Întinereşte-ţi tenul cu migdale şi castraveţi

16 decembrie 2011   Viață de vedetă

Orice femeie ar vrea să pară mai tânără decât este, motiv pentru care metodele moderne de întinerire sunt din ce în ce mai folosite. Însă, studiile arată că există şi alte soluţii care îţi pot reda frumuseţea.

Consumul de alimente naturale precum migdale,castravete,avocado şi seminţe de floarea soarelui au un rol important în încetinirea procesului anti-îmbătrânire.Migdalele,sursă bogată de vitamina EMigdalele sunt unele dintre cele mai bune alimente anti-îmbătrânire,deoarece sunt o sursă bogată de vitamina E. Acestea sunt benefice pentru sănătatea pielii,părului şi unghiilor. Organismul are nevoie de vitamina E pentru a proteja celulele de efectele negative ale radicalilor liberi. Specialiştii spun că este suficient consumul unui pumn de migdale în fiecare zi.Castraveţii previn deshidratarea pieliiAceştia au un rol extrem de important atunci când vine vorba de sănătatea pielii. Conţinutul mare de apă,sulful,magneziul,oxidul de calciu şi vitaminele A,B şi C din compoziţia castraveţilor reduc semnele oboselii,previn deshidratarea pielii,lăsând tenul catifelat şi luminos. Avocado estompează ridurileAvocado este cunoscut pentru proprietăţile sale de a catifela şi proteja pielea împotriva îmbătrânirii. Datorită conţinutului de vitamina C,vitamina E şi acizi graşi Omega 3,avocado este şi un protector al inimii,deoarece contribuie la scăderea colesterolului rău. Consumul regulat de avocado estompează ridurile şi menţine pielea fină şi suplă,datorită vitaminei E,prezentă în compoziţia fructului.Seminţele de floarea soareluiSeminţele de floarea soarelului conţin din abundenţă vitamina E şi seleniu,ingrediente cu efecte puternice împotriva îmbătrânirii pielii. Consumul unui pumn de seminţe de floarea soarelui,în fiecare zi,te ajută să te menţii în formă,să scapi de liniile fine de pe faţă,menţinându-ţi pielea elastică şi catifelată.

Mai multe