Învaţă să-ţi reduci vârsta metabolică

27 octombrie 2015   Viață de vedetă

Cu toţii am întâlnit, deseori, persoane care par mai în vârstă decât sunt în realitate. Nu este o bucurie ca vârsta cronologică să nu coincidă cu cea metabolică, iar organismul să aibă de suferit din punct de vedere estetic şi nu numai. Iată ce poţi face pentru a-ţi susţine organismul.

Poţi prelungi durata de viaţă a celulelor organismului cu ajutorul unor suplimente pe bază de strugure,rodie şi seleniu. Inima,plămânii,stomacul,creierul şi,în final,întregul tău organism vor avea numai beneficii.

Ne afectează fizic şi mental

În opinia specialiştilor,nu este foarte important ce vârstă cronologică avem,ci vârsta metabolică pe care o avem pentru că aceasta ne influenţează sănătatea întregului organism. "La prima vedere, ne putem evalua vârsta biologică după starea pielii, în special cea a feţei. Dacă avem riduri, mai ales în jurul ochilor, pete pigmentare şi o elasticitate scăzută a pielii, atunci avem de-a face cu o îmbătrânire prematură a acesteia. Prin urmare, dacă vreţi să vă păstraţi sănătatea şi tinereţea o perioadă cât mai lungă, ar trebui să combateţi, în primă fază, stresul oxidativ, să fiţi atenţi la alimentaţie şi la stilul de viaţă şi să vă susţineţi organismul din interior prin suplimente alimentare care să aducă o cantitate crescută de antioxidanţi şi/sau nutrienţi în corp",explică dr. Dana Stănciulescu.

Află cum să-ţi reduci vârsta metabolică AICI.

Mai multe