Ioana Ginghină, întrebată de fiica ei ce este sex shop-ul. Răspunsul actriţei te va amuza teribil

16 decembrie 2019   Viață de vedetă

Ioana Ginghină a trecut prin momente dificile în vara acestui an, când a divorţat de soţul ei, Alexandru Papadopol, iar acum s-a confruntat cu alte momente dificile, întrucât fiica ei, Ruxandra, e tot mai curioasă.

Mai exact, Ioana Ginghină a povestit că în ultima perioadă fiica ei a devenit tot mai curioasă, iar într-o zi a întrebat-o ce este sex shop-ul. A doua zi, aceasta a întrebat-o ce este sexul.

Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

Ioana Ginghină discută orice cu Ruxi, iar cele două pe lângă mamă şi fiică sunt şi cele mai bune prietene. Ioana Ginghină a mărturisit că fetiţa ei o pune adesea în situaţii stânjenitoare. ”Ruxi mă pune acum în tot felul de situaţii stânjenitoare, pentru că vine cu tot felul întrebări. A fost foarte drăguţă într-o dimineaţă şi m-a întrebat ce este sex shop. Am întrebat-o de unde ştie şi a zis că scrie peste tot, apoi m-am calmat. I-am zis că îţi mai cumperi un maiouţ mai sexy, un chilot ca să te vadă iubitul. A doua zi m-a întrebat despre sex. Îi zic eu cumva că se iau oamenii în braţe, că se dezbracă, iar atunci a întrebat de ce îţi mai cumperi hainele alea”, a spus Ioana Ginghină, potrivit VIVA!

Ioana Ginghină, mărturisiri dureroase: ”În ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă”

De asemenea, Ruxandra este foarte curioasă să ştie dacă are un nou iubit. DEocamdată însă, aceasta nu şi-a refăcut viaţa: ”Ea este acum foarte curioasă pentru că este mare. Mă întreabă dacă am iubit, de fapt mă întreabă dacă m-am mai pupat cu altcineva de când m-am despărţit de tati. Încerc să evit discuţiile până va veni acel om cu care va deveni ma serioasă treaba.”, a mai povestit Ioana Ginghină. 

Mai multe