Ioana Ginghină nu se mai fereşte. Primele declaraţii despre noul iubit: "Aoleu, vai de mine, fiica-mea ştia deja!"

6 martie 2020   Viață de vedetă

Ionaa Ginghină a trecut cu bine peste cea mai dificilă perioadă din viaţa sa, după divorţul de Alexandru Papadopol. Actriţa s-a reinventat, s-a implicat în tot mai multe proiecte profesionale, iar acum pare să-şi găsit liniştea în braţele unui nou iubit.

Discretă din fire, Ioana Ginghină a refuzat să dea detalii despre viaţa ei personală, însă a făcut primele declaraţii despre noul iubit. 

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieşim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea ştia, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacţie de genul „Aoleu, vai de mine!'. Ştia deja ce se întâmplă', a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Cum ne influenţează intrarea lui Venus în Taur. Patru zodii vor suferi teribil în plan sentimental

Ioana a povestit cum i-a făcut cunoştinţă fiicei sale cu noul său partener. Vedeta susţine că s-a asigurat că relaţia este una serioasă şi abia mai apoi a luat atitudine în acest sens. 

"I-am făcut cunoştinţă Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanţă, puteam să manageriez situaţia mult mai bine. A fost foarte drăguţ, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moş Crăciun, erau luminiţe prin oraş şi atunci totul a fost foarte frumos', a mai declarat Ioana Ginghină.

Andreea Bălan, noi declaraţii după separarea de George Burcea: ”Nu m-am imaginat în postura de mamă singură!”

"„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai eşti cu tata?' Adică ea oricum aştepta acel moment", a adăugat Ioana.

Ioana Ginghină nu a dezvăluit identitatea noului iubit, însă a dat de înţeles că s-au cunoscut prin intermediul unui proiect profesional. 

Mai multe