Ioana Ginghina stă prea mult pe net. E şocată ce i-a arătat telefonul

19 martie 2019   Viață de vedetă

Actriţa care s-a retras de pe micile ecrane este şocată de cât timp petrece pe internet. Din curiozitate, vedeta şi-a luat o aplicaţie care monitorizează cât timp stă un utilizator pe internet. De la minute la MB cheltuiţi şi tot aşa. Concluzia finală? Ioana Ginghina stă prea mult pe net.

Cu ajutorul blogului său, vedeta a postat un mesaj pentru a trage un semnal de alarmă. Ioana Ginghină stă prea mult pe net, timp pe care îl putea petrece cu familia sau doar cu fiica ei. În plus, pe lângă familie, timpul acesta irosit pe internet şi reţelele de socializare poate fi folosit la ceva mai... banos sau util!

Ioana Ginghina stă prea mult pe net

„Doamne!!! Pe ce este cu adevărat focusată atenţia mea? Mi-am instalat urgent o aplicaţie pentru măsurarea timpului pe care îl petrec uitându-mă la telefon şi am constatat cu stupoare că în ultimele 7 zile timpul meu mediu petrecut la telefon este de 2 ore şi 27 de minute pe zi. Adică iau în mâna telefonul cam de 90 de ori pe zi deci 629 de ori pe săptămâna.

Deci zilnic mă concentrez pe telefon 2 ore şi jumătate. Doamneeee este exact cât mai am timp seara pentru familia mea… e groaznic, însă am trecut la pasul 2, m-am uitat pe telefonul fiicei mele. Atunci mi-a venit cu adevărat să plâng. 2 ore pe telefon zilnic.

Ea primeşte undeva în jur de 500 de notificări pe telefon zilnic. Deci mi-a rupt inima în două. Nu o învinovăţesc, este o preadolescentă, într-un fel viaţa ei este pe social media sau mai bine zis Tik-Tok şi WhatsApp”, a scris Ioana Ginghină pe blog. Cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kg fără să ţină dietă

Mai multe