«Iubirea învinge orice obstacol»

10 august 2011   Viață de vedetă

Lucram într-un hypermarket şi eram la sfârşitul unei relaţii. Descurajată, nu mai aveam încredere în nimeni, dar Dumnezeu mi-a arătat adevărata iubire, aducându-l în viaţa mea pe Ciprian.

Aveam o amiciţie frumoasă şi treptat,ne-am dat seama că ajunsesem să ne iubim. Ne-am logodit în anul 2009 şi trebuia să avem nunta,dar cu trei săptămâni înainte de eveniment,totul s-a ruinat.

Din cauza unei dureri de cap,a mers la un RMN. Apoi a fost trimis de urgenţă la Spitalul de Neuroghirurgie „N. Oblu” din Tătăraşi.

În urma investigaţiilor,s-a dovedit că avea o hemoragie la creierul mic,provocată de o malformaţie cerebrală. Nişte vene crescuseră pe lângă cele normale.

Eu eram complet distrusă şi nu ştiam ce să fac ca să nu-l pierd.

E greu să-ţi vezi iubitul pe un pat de spital. A stat la pat două luni,apoi s-a stabilizat şi a început să meargă. Medicii nu i-au putut trata întreaga malformaţie,iar acum n-are voie să facă efort sau să se streseze.

Totuşi s-a simţit mai bine,de aceea am decis să ne căsătorim anul acesta,în iunie.

A fost cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Acum,pot spune că experienţa prin care am trecut ne-a întărit,ne-a unit mai mult şi ne-a arătat că atunci când iubeşti învingi orice greutate a vieţii.

Alături de soţul ei,Ciprian,într-o vacanţă

CONCURS:Şi tu poţi fi vedetă!

Ai şi tu o experienţă emoţionantă de împărtăşit? Aşterne-o pe hârtie,alătură cele mai frumoase fotografii şi trimite-le pe adresa:Şos. Fabrica de Glucoză,nr. 21,sector 2,Bucureşti sau pe pentrufemei@click.roPoţi câştiga 200 lei!

Mai multe