Jennifer Lopez dezvăluie de unde i se trage porecla J. Lo

24 iulie 2020   Viață de vedetă

După ani de speculaţii, Jennifer Lopez a destăinuit în sfârşit originea poreclei sale J. Lo.

„J. Lo provine de la Heavy D‟, a spus candidata la premiile Grammy, acum în vârstă de 50 de ani, celor doi colegi ai ei, Ne-Yo şi Derek Hough, în timpul episodului de marţi, 21 iulie, al emisiunii „Lumea dansului‟. „Heavy D a intrat în studio pe când înregistram primul meu album şi mi-a spus că el îmi va spune mereu Jenny Lo‟, a adăugat artista.

Lopez şi-a amintit şi că pe atunci se afla într-o relaţie cu Sean „Diddy‟ Combs. Acea relaţie a jucat şi ea un rol important în decizia ei de a folosi porecla.

Porecla norocoasă

După ce şi-a început cariera muzicală în anul 1999 cu albumul său de debut, „On the 6‟, Lopez a mai lansat unul, intitulat chiar „J.Lo‟, în anul 2001. Denumirea albumului se pare că i-a purtat noroc. Piesele ei „Love Don't Cost a Thing‟, „Play‟, „Ain’t It Funny‟ şi „I’m real‟ au devenit hituri. De atunci a mai lansat încă 6 albume de studio, inclusiv „This Is Me… Then‟ în anul 2002, „Brave‟, în anul 2007, şi „A.K.A.‟, în 2014.

@shutterstock

A fost nevoită să-şi amâne nunta

Actriţa a continuat să fie ocupată pe fondul pandemiei COVID-19, lucrând la emisiunea „Lumea dansului‟ pe care o şi produce, şi pregătindu-se pentru următorul său film „Naşul‟. Criza coronavirusului a forţat-o, totuşi, pe ea şi pe logodnicul ei, Alex Rodriguez, fostul jucător al echipei New York Yankees, să-şi amâne nunta în Italia.

„Totul a fost doar în pauză‟, a declarat Rodriguez, în vârstă de 44 de ani, în aprilie, în emisiunea „Tonight Show‟ a lui Jimmy Fallon. Acesta a completat: „Vom vedea unde ne duce lumea. Evident, acesta este un moment fără precedent şi pentru noi. Dorim doar să ne asigurăm că suntem în siguranţă‟.

@shutterstock

Mai multe