John Mellencamp a divorţat

16 august 2011   Viață de vedetă

Noua lui iubită, Meg Ryan, poate fi fericită: rockerul este liber de orice obligaţii şi se poate căsători cu ea. Presa americană a numit-o "spărgătoare de case" pe cea care până acum câţiva ani era preferata publicului

Divorţul starului rock de modelul Elaine Irwin s-a pronunţat  vineri.  Veteranul muzician (59 ani) s-a despărţit de Irwin (41 ani) anul trecut,au depus actele de divorţ în Indiana în ianuarie,iar divorţul,care a fost amiabil, s-a finalizat zilele trecute.

Căsnicia lor a durat 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii,Hud (17 ani) şi Speck (16 ani),care au rămas în grija mamei.Mellencamp este la al treilea divorţ.

Actuala sa iubită,Meg Ryan,îl poate avea acum pe John doar pentru ea. Cei doi au fost văzuţi împreună în public pentru prima oară în luna ianuarie a acestui an,la doar câteva zile după ce purtătorul de cuvânt al cântăreţului spusese că John şi Elaine Mellencamp sunt mândri de căsnicia lor de 20 de ani şi sunt foarte fericiţi de realizările lor atât ca părinţi cât şi ca familie.

Foto:Reuters

Mai multe