Kanye West, devastat în urma divorţului? Poemul emoţionant dedicat fostei sale soţii, Kim Kardashian

11 martie 2022   Viață de vedetă

La începutul lui martie, Kim Kardashian a devenit oficial o femeie singură, după ce judecătorii au prounţat divorţul de Kanye West. În ciuda neînţelegerilor dintre ei, rapperul nu a fost de acord cu separarea. Mai mult decât atât, el i-a compus fostei soţii un poem emoţionant.

Vedeta Kim Kardashian, (41 de ani) a solicitat divorţul de Kanye West, (44 de ani) după ce au apărut zvonuri despre problemele lor conjugale, dar şi despre tulburările de sănătate mintală ale rapperului. Cu ajutorul avocaţilor, Kim a reuşit în scurt timp să se despartă de bărbatul cu care are 4 copii. La scurt timp de la divorţ, ea şi-a schimbat rapid numele pe reţelele de socializare din „Kim Kardashian West‟, în „Kim Kardashian‟.

În ciuda neînţelegerilor dintre ei, Kanye i-a cerut în repetate rânduri pe reţelele de socializare să se împace. Odată ce divorţul a fost pronunţat, rapperul a vorbit prin intermediul versurilor despre durerea pe care o simte, în prezent. Se pare că artistul nu este împăcat cu ideea că fosta sa soţie are deja o relaţie cu Pete Davidson, (28 de ani) şi vrea să o recâştige. Mai mult decât atât, Kanye i-a dedicat şi un poem.

În urma divorţului, muzicianul a postat o fotografie pe Instagram, în care apare cuvântul „DIVORŢ‟, scris cu litere roşii. Sub acest cuvânt, se află alte cuvinte care compară divorţul cu o varietate de sentimente, răni şi boli. Rapperul a comparat evenimentul prin care trece cu: „un COVID în aer liber‟, cu „mersul pe sticlă‟ sau cu „mâna arsă pe aragaz‟.

Alte rânduri se referă la copiii săi pe care îi are cu Kim - North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) şi Pslam (2 ani). El a scris: „Divorţul se simte ca şi cum ai tăi copii au fost smulşi de sub controlul tău / Divorţul se simte ca şi cum ai fi fost împuşcat şi totul este lent / Divorţul se simte ca o respiraţie grea, (…) / Divorţul se simte sufocant / De-abia respiră.‟, sunt versurile pe care rapperul le-a postat.

Încă nu este clar dacă însuşi Kanye West a scris versurile dau dacă fac parte dintr-o nouă piesă pe care intenţionează să o lanseze.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 

Mai multe