Kate Middleton are imaginea unei femei obişnuite

9 august 2011   Viață de vedetă

Afirmaţia de mai sus îi aparţine celebrei Vivienne Westwood, care a criticat-o pe ducesa de Cambridge pentru vestimentaţia banală şi pentru machiajul prea accentuat.

Când vine vorba despre stilul lui Kate Middleton,părerile sunt împărţite. Unii o admiră,alţii o critică în mod public de câte ori au ocazia. De data asta,a fost rândul lui Vivienne Westwood. Designerul,în vârstă de 70 de ani,a declarat într-un interviu recent că ducesa de Cambridge are un stil banal şi exagerează cu machiajul ochilor,scrie dailymail.co.uk.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el.Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele",a declarat Vivienne Westwood.

Se pare că designerii s-au aliat să-i facă zile negre bietei Kate. Olandezii Viktor &Rolf i-au recomandat şi ei să poarte mai puţin contur pentru ochi,motivând că i-ar evidenţia frumuseţea naturală.

Dar Kate nu se dă bătută cu una,cu două. Ea e încrezătoare în priceperea ei în ale-nfrumuseţării. Se ştie că ducesa se machiază singură chiar şi pentru evenimentele oficiale şi că nici măcar nunta cu William n-a făcut excepţie.

Pe de altă parte,Catherine Middleton figurează pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume-International Best Dressed List-,alcătuită anual de editorii revistei Vanity Fair. Şi nu e la prima apariţie! Prima a fost în 2008. Oare şi ea,ducesa,se întreabă cine-o avea dreptate,de fapt?

Mai multe