Keanu Reeves, îndrăgostit de Sandra Bullock. I-a adus acasă şampanie, trufe şi flori

3 decembrie 2021   Viață de vedetă

Keanu Reeves şi Sandra Bullock s-au cunoscut în perioada în care au început să filmeze pentru pelicula „Speed‟, din 1994. Au devenit prieteni buni şi mulţi fani şi-au dorit să îi vadă împreună şi în realitate. De ce nu au avut niciodată o legătură amoroasă, dacă între ei a existat atracţie?

Se cunosc de 30 de ani, iar în 2006 chiar şi-au jucat povestea de dragoste în „The Lake House‟. Într-un interviu acordat recent, pentru revista Esquire, Bullock a vorbit despre legătura pe care o are cu Keanu Reeves şi a dezvăluit care este motivul pentru care îl vede pe actor doar ca pe un prieten, deşi pe marile ecrane, între ei a existat mereu pasiune.

În interviul Esquire, Bullock a dezvăluit că dacă ar fi existat o legătură romantică între ea şi Reeves, acest lucru le-ar fi distrus prietenia strânsă, pe care o au de trei decenii: „Keanu este un timp care este prieten cu fiecare femeie pe care o întâlneşte. Nu cred că există cineva care să aibă ceva oribil de spus despre el. Cred că şi din cauza asta am supravieţuit ca şi cuplu, pe ecrane‟.

Întrebată care a fost secretul datorită căruia prietenia lor a rezistat, ea a spus: „Trebuie doar să creştem împreună pe drumuri paralele, să ne întâlnim la cină şi să lucrăm împreună. Şi cu cât timpul trece mai mult, cu atât sunt mai uimită‟, a spus Bullock.

Keanu Reeves i-a adus acasă şampanie, trufe şi flori

În cadrul interviului, Bullock a povestit o întâmplare de la începutul prieteniei lor. Ea i-a spus actorului că nu încercase niciodată trufe cu şampanie, iar, câteva zile mai târziu, Keanu a apărut la ea pe motocicletă cu şampanie, trufe, plus flori.

Citeşte şi: Sandra Bullock, surprinsă de Keanu Reeves cu şampanie şi trufe. Actriţa nu le mai gustase niciodată

În emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Bullock a recunoscut că în timpul filmărilor „Speed‟, a existat atracţie între ea şi Keanu: „Mă gândesc la cât de dulce a fost Keanu şi cât de frumos era. Mi-a fost foarte greu să fiu serioasă. El se uita la mine şi eu chicoteam. Nu ne-am dat niciodată întâlnire. Era ceva la mine care cred că nu i-a plăcut. Cred că suntem, probabil, prieteni de atât de mult timp, tocmai pentru că nu ne-am dat întâlnire‟, a spus actriţa. În aceeaşi emisiune, Reeves a mărturisit că el a fost, de fapt, îndrăgostit de Bullock: „Evident că nici ea nu ştia că eu eram îndrăgostită de ea. Am rămas doar la capitolul muncă, deoarece ea este o persoană atât de minunată‟, a punctat actorul. 

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe