Kim Kardashian a lucrat pentru vedete de la Hollywood înainte să fie celebră. Ce job a avut

29 iulie 2021   Viață de vedetă

Kim Kardashian este una dintre cele mai mari vedete actuale: personalitate TV, influencer, model, femeie de afaceri. A început de jos, lucrând ea însăşi pentru celebrităţi pe care astăzi a ajuns să le eclipseze.

Potrivit revistei Vogue, Kim Kardashian a urmat un liceu catolic pentru fete, în Los Angeles. Poate tocmai această educaţie strictă i-a format personalitatea şi a transformat-o în celebritatea de azi. "Mi-a plăcut cu adevărat. Am avut o experienţă şcolară uimitoare. Educaţia primită a fost foarte strictă, foarte punctuală şi îmi place asta, aşa mi-am trăit viaţa", a declarat ea.

Înainte să devină ea însăşi o celebritate, Kim Kardashian a lucrat pentru alte persoane celebre. Ea a fost "organizator profesionist de şifoniere" pentru vedete precum Paris Hilton, Cindy Crawford şi Rob Lowe. Acest job presupune o foarte bună organizare, mai ales în dressinguri uriaşe, găsirea şi asortarea diverselor obiecte vestimentare şi accesori pe care cineva vrea să le poarte într-un anumit moment, achiziţionarea de diverse haine şi accesorii, precum şi eliberarea dulapurilor de obiectele nefolositoare.

Aparent, Kardashian este încă obsedată de organizare. În aprilie 2019, vedeta a declarat pentru că hainele sale mai vechi se află depozitate într-o cameră cu temperatură controlată. „Fiecare lucru se află într-un sac special, împreună cu o fotografie a mea de la evenimentul la care l-am purtat”, a explicat ea revistei.

Când vine vorba de garderoba ei actuală, vedeta foloseşte o aplicaţie pentru a menţine ordinea. „Vreau ca dulapul meu să nu pară atât de plin. Am o aplicaţie, în care apar toate hainele mele, fotografiate şi numerotate. Pe măsură ce scot sau adaug lucruri, fac asta şi în aplicaţie, aşa că ştiu mereu, cu exactitate, ce am în şifonier", a mai mărturisit Kim Kardashian.

FOTO Shutterstock

Mai multe