Kourtney Kardashian, acuzată că a dormit în pat cu fiul până la 7 ani. „Am mers pe instinct!”

18 septembrie 2024   Viață de vedetă

Vedeta de reality show susține că doarme cu copiii ei pentru simplul motiv că gestul i se pare „natural și instinctiv”. Însă și-a atras multe critici din cauza acestei practici!

„Cred că fiecare persoană e diferită și fiecare copil e diferit”, a început Kourtney să povestească. „Fiul meu cel mare (n.r. Mason Disick) a dormit cu mine până la vârsta de 7 ani”, a dezvăluit vedeta în timpul podcastului „The Skinny Confidential”.

„La un moment dat al nopții, îl puneam în patul din camera lui, însă, la scurt timp, se întoarcea în dormitorul meu. Iar, la 7 ani, mi-a spus singur că gata, s-a săturat de mine, vrea să dormană la el în cameră”, a ținut să precizeze faimoasa brunetă. În ceea ce îi privește pe celilalți copii ai ei, fiica sa, Penelope Disick, a dormit cu mama ei până la 11 ani.  

Kourtney Kardashian are patru copii, cel mai mic dintre ei venind pe lume în noiembrie 2023, după nunta cu Travis Barker. „Ca mamă, vreau să fac ceea ce mi se pare natural, instinctiv. Bineînțeles că am tot citit despre beneficiile dormitului cu copiii tăi, până la urmă animalele fac acest lucru de când e lumea”, a adăugat vedeta.

Kardashian susține că mama ei, Kris Jenner, nu agreează ideea ca mama să doarmă cu copiii când aceștia sunt deja mari, însă Kourtney nu ține cont de sfaturile mamei sale: „Nu e vorba despre copilul ei și ea a încheiat acest capitol din viața ei – despre creșterea copiilor”, a conchis vedeta.

În ciuda opoziției lui Kris, soțul lui Kourtney susține această decizie a lui Kardashian: „Este extrem de important ca cei doi părinți să fie de acord în această privință. Soțul meu adoră să dormim cu copilul nostru în pat, nu se opune”, a declarat celebra brunetă.

Ei bine, declarația lui Kourney n-a fost văzută cu ochi buni de toată lumea. Unii dintre fanii ei condamnând comportamentul faimoasei mămici, având în vedere că primul ei copil e băiat și a dormit cu mama lui până la 7 ani, adică destul de mult.

foto - Instagram

Mai multe