La patru ani de căsătorie, Laura Cosoi i-a transmis soţului cel mai frumos mesaj: "Alături de iubitul meu..."

9 august 2019   Viață de vedetă

Laura Cosoi trăieşte, de patru ani de zile, cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. S-a căsătorit, a îmbrăcat rochia de mireasă, a adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, pe nume Rita, iar recent a celebrat ziua în care şi-a unit destinul cu Cosmin Curticăpean, după o relaţie de trei ani.

În ziua în care s-au împlinit patru ani de când i-a devenit soţie, Laura Cosoi i-a transmis public soţului ei un mesaj emoţioant, la care a ataşat fotografii din cel mai frumos moment al lor, primul. Căci a urmat un alt doilea, naşterea fetiţei lor, Rita.

"Cei mai frumoşi 7 ani din viaţa mea sunt cei petrecuţi alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soţ", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au avut o nuntă de poveste

Laura a fost divină la nunta cu Cosmin, a avut două rochii superbe de mireasă şi, aşa cum a recunoscut chia rea, o mulţime de emoţii. Evenimentele, căci au fost două chiar, au avut loc la Iaşi şi la Târgu - Mureş, iar alături le-au fost prietenii cei mai apropiaţi şi familia. Una peste alta, e lesne de înţeles de ce strălucea ca o stea în mijlocul cerului. Îndrăgostită până peste cap, Laura le-a mulţumit celor dragi şi lui Dumezeu pentru binecuvântarea de a începe o nouă viaţă alături de cel pe care şi l-a dorit drept soţ.

Citeşte şi: EXCLUSIV Andreea Marin: "Sunt de 3 ani cu un om minunat, cu care vreau să merg cale lungă împreună" VIDEO

'Azi este ziua cea mare, ziua unui nou început! M-am trezit cu zâmbetul pe buze, cu ochii senini şi cu visuri măreţe. Sunt copleşită de emoţii şi binecuvântată de bunul Dumnezeu! Îţi mulţumesc, Doamne, pentru viaţa asta minunată!', a scris mireasa pe blogul ei imediat după ceremonia religioasă, acum patru ani.

Cum a arătat Laura Cosoi în ziua nunţii sale, vedeţi în galeria FOTO!

Mai multe