Laura Cosoi, din nou însărcinată. A făcut anunţul pe Facebook: ”Bucurie nemărginită în familia noastră!”

8 martie 2020   Viață de vedetă

Anul 2020 va fi memorabil pentru Laura Cosoi, întrucât vedeta se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta a dezvăluit că e însărcinată chiar duminică, de Ziua Internaţională a Femeii.

“Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact aşa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste şi nerăbdare, de emoţie şi împlinire că am primit aşa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în braţe şi când mai simt şi mişcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleşită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulţumesc.”, a scris ea pe Facebook, în dreptul unor imagini în care apare alături de soţ şi de fiica lor, care ţine în mână ecografia.

„În 2020, am să-L rog pe Dumnezeu să ne păstreze împreună pentru cât mai mulţi ani“

Laura Cosoi s-a născut la data de 2 ianuarie 1982, în Iaşi. Aceasta este actriţă de film, teatru, televiziune şi voce, dar şi una dintre actriţele care s-a consacrat după apariţia la PROTV.  Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin, s-au căsătorit în anul 2015.

Laura Cosoi a trecut prin momente dramatice: "Cancerul de col uterin poate fi prevenit. Mergeţi la control"

Mai multe