Lidia Buble şi Răzvan Simion, despărţiţi de Crăciun. Adevăratul motiv pentru care cei doi vor petrece separat

23 decembrie 2019   Viață de vedetă

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu vor petrece împreună de Sărbători. Dacă artista va merge acasă la părinţii ei, prezentatorul TV nu are ce căuta acolo.

În cadrul unui interviu, Lidia Buble a dezvăluit motivul pentru care îşi petrec sărbătorile separat.

Lidia Buble, declaraţii controversate după ce a apărut goală în videoclip:”Uşor, uşor, mă duc către Biserică!”

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din ţară. Cu nepoţii, mergem la biserică şi o să mergem la colindat. O să mâncăm şi o să ne simţim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia Buble pentru VIVA!

Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă, iar regulile în casă sunt extrem de stricte.

Ingredientul magic care te ajută să slăbeşti instant. Adaugă-l în cafea în fiecare dimineaţă

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puţin. Îţi dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toţi iubiţii şi toate iubitele, părinţii mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Şi ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta şi nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveţi de gând să întemeiaţi o familie”, a mai adăugat interpreta pentru sursa citată.

Mai multe