Lisa Marie Presley a aflat de moartea lui Michael Jackson în cea mai ciudată zi din viaţa ei. Cine i-a dat vestea?

6 decembrie 2021   Viață de vedetă

Lisa Marie Presley şi Michael Jackson au şocat o lume întreagă în 1994, când au anunţat că şi-au unit destinele la numai câteva zile după pronunţarea divorţului fiicei lui Elvis de scientologul Danny Keough.

După cum ne informează Us Weekly, Jackson s-a împrietenit cu Presley în timpul unui scandal-monstru, iscat de acuzaţiile care-i erau aduse Regelui Pop de agresiune sexuală asupra băiatului de 13 ani Jordan Chandler. Vorbeau adesea la telefon, iar propunerea lui Michael de-a se însura cu Lisa a venit când ea era încă măritată cu Keough. “Sunt foarte îndrăgostită de Michael. Îmi dedic întreaga viaţa să-i fiu soţie”, a declarat, la acea vreme, Presley prin intermediul unui comunicat de presă.

Mariajul celor doi n-a durat prea mult, după cum ştim cu toţii. Până în decembrie 1995, cei doi soţi se despărţiseră, iar Lisa a depus actele de divorţ în ianuarie 1996, la numai un an şi jumătate de la nunta lor, susţine CNN. Se pare că relaţia lor n-a rezistat presiunii la care o supunea dependenţa lui Michael de pastile.

Chiar şi-n ziua de azi, există destui care să susţină că Regele Pop şi fiica Regelui Rock and Roll s-au căsătorit doar de ochii lumii. Însă Lisa ne-a asigurat pe toţi că relaţia lor n-a fost o păcăleală, în ciuda faptului că a fost destul de “neobişnuită”, după cum a numit-o chiar ea. În concluzie, e posibil ca singurul copil al lui Elvis să fi avut sentimente pentru superstarul pop. Şi atunci cum a suportat oare dispariţia bruscă şi prematură a fostului ei soţ?

În tot procesul de vindecare, care a urmat morţii lui Michael Jackson, Presley a învăţat să se distanţeze de fostul ei soţ şi de relaţia pe care o avuseseră. Totuşi, chiar şi aşa, s-a simţit devastată de vestea dispariţiei lui MJ, care s-a întâmplat chiar “în cea mai ciudată zi” a vieţii ei.

Pe 25 iunie 2009, Lisa Marie Presley se afla în Marea Britanie. Chiar înainte de-a afla de moartea fostului ei partener, şi-a dat seama că era o zi complet altfel. “Nu ştiu de ce, dar a fost cea mai ciudată zi din viaţa mea. Am plâns tot timpul. Iar eu nu fac asta de obicei”, şi-a amintit vedeta. “Am încercat să lucrez, m-am întors acasă şi, pur şi simplu, îmi tăiam mâncarea în farfurie plângând…”, a adăugat ea.

Michael a fost pronunţat mort la 14.26, ora Americii, când era noapte în Marea Britanie. După cină, Lisa şi-a propus să-şi încheie ziua. “Voiam să mă duc sus în dormitor, să mă bag în pat, să mă uit la ceva la TV şi să mă opresc din plâns”, i-a mărturisit acesta lui Oprah Winfrey în 2010.

Însă ziua parcă de-abia începea. Mesajele au început să curgă pe telefonul ei, întrebând-o toţi apropiaţii dacă se simţea bine. Primul SMS a fost de la prietenul ei John Travolta. Confuză, l-a întrebat pe actor ce se întâmpla de o întreba dacă era bine.

Aşadar Travolta a informat-o pe Presley despre moartea lui Michael Jackson, iar reacţia ei a fost “de şoc adevărat, total. Nici măcar n-am plâns… eram distrusă, distrusă!...”, a conchis aceasta.

Foto - Instagram

Mai multe