Liviu Vârciu a dat lovitura. Suma uriaşă pe care o va încasa pentru a prezenta emisiunea de la Antena 1

7 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Liviu Vârciu a început anul 2020 cu dreptul, întrucât a dat lovitura în plan financiar. După ce s-a plâns de bani, acesta va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, ceea ce-i va aduce în conturi o sumă uriaşă.

Mai exact, potrivit Libertatea, Liviu Vârciu va încasa 7.000 de euro în fiecare lună pentru a prezenta emisiunea ”Rămân cu tine” de la Antena 1.

Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Ştefan Manolache: ”Lucrurile sunt clare, nu mai suntem împreună!”

Deşi este un salariu mai mic decât primesc prezentatoarele deja titrate pe acest tip de show – Andreea Mantea sau Gabriela Cristea – suma nu este deloc una de neglijat. Cu 7.000 de euro pe lună, Vârciu speră să se repună pe picioare şi se roagă ca show-ul lui să aibă audienţă, căci, conform surselor noastre, producătorii l-au asigurat că dacă face cifre bune, sunt mari şanse să-i mărească onorariul.

Oana Roman îşi strigă suferinţa după despărţirea de Marius Elisei: "Eu şi Izabela avem nevoie de el!"

“Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potriveşte? Şi asta pentru că am trăit ceva la viaţa mea şi toată experienţa pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la «Rămân cu tine», că o să-i pot face astfel fericiţi”, spune Vârciu.

Mai multe