Lucrul neobişnuit pe care Gwyneth Paltrow l-a dezvăluit despre copiii ei: „Le place de mine atunci când port blugi‟

1 noiembrie 2021   Viață de vedetă

Zicala „aşchia nu sare departe de trunchi‟ i se potriveşte perfect lui Apple Martin, fiica lui Gwyneth Paltrow. Tânăra, în vârstă de 17 ani, a moştenit trăsăturile angelice ale mamei sale, iar presa scrie că ar fi încântată să îi calce pe urme în industrie. Deşi relaţia dintre Apple şi Gwyneth este foarte bună, Gwyneth a uimit pe toată lumea cu o declaraţie suprinzătoare despre fiica ei.

Gwyneth Paltrow are în palmares o carieră impresionantă, dar şi o familie pe măsură. Apple şi Moses sunt copiii pe care modelul îl are cu fostul său partener, Chris Martin, cântăreţul de la Coldplay. Deşi Gwyneth şi Chris s-au despărţit, ei se înţeleg de minune, de dragul copiilor, aşa cum ei înşişi au declarat, în repetate rânduri.

Gwyneth are o relaţie model cu cei doi copii ai săi, în special cu fiica sa, Apple, care este o adolescentă în toată regula. Apple îşi doreşte să devină celebră, la fel ca mama sa şi are toate şansele să devină un model sau o actriţă cunoscută, deoarece trăsăturile sale angelice o vor ajuta pe ecran. De asemenea, Apple este implicată şi în afacerea cu bijuterii a lui Gwyneth şi o ajută pe aceasta cu promovarea colecţiilor de bijuterii preţioase cu aur şi / sau diamante.

Citeşte şi: Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie. Celebrităţi care locuiesc în aceleaşi cartiere exclusiviste 

Putem spune că au o relaţie model, însă, în cadrul emisiunii „Watch What Happens Live‟, a lui Andy Cohen, Gwyneth a dezvăluit că Apple nu doreşte să o vadă pe mama sa, într-o anumită ipostază.

În ciuda fapului că Gwyneth a jucat în zeci de filme cunoscute şi chiar a câştigat şi un Oscar pentru interpretarea ei din „Shakespeare in Love‟, Paltrow este doar mamă în ochii copiilor ei şi nu o actriţă:

„Apple nu m-a văzut niciodată jucând într-un film. Cred că din cauză că nu i-a plăcut niciodată să mă vadă la TV sau poate pentru că nu i-am arătat eu un film cu mine. Pur şi simplu nu a făcut-o. Este cam ciudat, dar e adevărat. Copiilor mei le place de mine atunci când port blugi şi când le fac gustări. Ei cred că partea celebră a mea este oarecum ciudată‟, a declarat actriţa.

Citeşte şi: Ce tradiţie neobişnuită respectă Gwyneth Paltrow de ziua fiicei sale. Dovada că este o mamă modernă

De asemenea, Paltrow a dezvăluit care sunt filmele pe care şi-ar dori să le vizioneze alături de fiica ei: „Probabil, cred că i-ar plăcea să vadă The Royal Tenenbaums. Cred că asta i-aş arăta.‟ 

The Royal Tenenbaums este o alegere surprinzătoare, deoarece acest film este unul dintre filmele actriţei cu cele mai mici încasări la box office.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram

Mai multe