Machiaj în tendinţe

6 aprilie 2012   Viață de vedetă

Dacă-ţi place să urmezi trendurile anuale de frumuseţe, ţine cont că primăvara aceasta trebuie să mizezi pe culori deschise, electrice, care evidenţiază misterios personalitatea. Fardul de ochi pastel şi lacul de unghii în nuanţe metalice nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de machiaj.

Buze „electrice”Sezonul acesta,totul se concentrează în jurul buzelor puternic contrastante,faţă de restul machiajului. Ai de ales între nuanţe nebune de turcoise,roşu intens şi violet întunecat. Cu cât mai luminoase şi mai îndrăzneţe,cu atât mai bine! Calea către nişte buze voluptoase şi aranjate totuşi,îl reprezintă exfolierea şi hidratarea. 

Se poartă ochii puternic accentuaţi... cu negru,evident! Foloseşte un creion pe pleoapa superioară,dar şi sub genele de jos,iar când vine vorba de adăugarea unor umbre negre,rămâne la latitudinea ta ce formă le dai. Poţi crea un efect de felină sau un smokey eye clasic.

În colecţiile acestui an,accentul s-a pus şi pe tenurile strălucitoare. Trucul însă,este să capeţi o strălucire subtilă,aproape naturală,fără a părea acoperită în sclipici. Pentru a-ţi face pielea să strălucească vei avea nevoie doar de un singur produs cu textură uşoară şi cu particule discrete,bronzante.

Mai multe