Madonna, petrecere inedită în Jamaica la aniversarea de 62 de ani

17 august 2020   Viață de vedetă

Madonna a împlinit 62 de ani duminică, 16 august, şi a organizat o petrecere restrânsă în Jamaica. Ea a fost însoţită de copiii ei şi de iubitul, în vârstă de 26 de ani, Ahlamalik Williams.

Madonna a dansat pe ritmuri jamaicane, a cântat şi i-a acompaniat pe muzicanţii locului cu maracas (instrumente muzicale de percuţie).

Într-o imagine postată pe Instagram, regina muzicii pop, care ne-a obişnuit cu apariţiile sale excentrice, apare ţinând o tavă cu marijuana. ,,Bine aţi venit în Jamaica ...”, a titrat Madonna postarea.

În alte imagini, postate pe reţeau de socializare, Madonna apare sprijinită într-o cârjă, semn că problema suferită la picior nu a trecut. Iar într-un filmuleţ video, în care interprezează piesa ,,Levitating”, artista arată cum îşi bandajează talpa şi glezna piciorului.

        View this post on Instagram                   @dualipa #levitatingremix A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 15, 2020 at 1:11pm PDT

@dualipa #levitatingremix

A post shared by Madonna (@madonna) on

Mai citeşte şi: Fanii sunt îngrijoraţi: Madonna s-a pozat dezbrăcată, sprijinită într-o cârjă

Nu este pentru prima dată când Madonna îşi petrece ziua de naştere în diferite colţuri ale lumii. Spre exemplu, la împlinirea celor 60 de ani, cântăreaţa a ales Marocul, mai exact oraşul Marrakech, la 59 de ani a petrecut în Italia, iar la 58 de ani în Cuba.

Iubitoare de petreceri, Madonna spune că nu este preocupată de vârstă, ci preferă să-şi trăiască clipa. Cel puţin aşa i-a mărturisit jurnalistei Vanessa Grigoriadis, într-un interviu pentru New York Times:

„Încetează să te mai gândeşti la bătrâneţe, doar trăieşte-ţi viaţa şi nu fi influenţat de societate care încearcă să te facă să te simţi într-un anumit fel legat de vârsta ta sau ce ar trebui să faci", a spus artista. 

Sursa foto: Instagram/ madonna

Mai multe