Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus şi dus la spital cu izoleta!

17 iunie 2020   Viață de vedetă

Actualizare: Cântăreţul Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus şi a fost dus cu izoleta, miercuri seară, 17 iunie, la spital. Artistul nu s-a simţit prea bine în ultimele zile şi a făcut testul de depistare a infecţiei cu SARS-CoV-2. Urmează, cel mai probabil, ca toate persoanele cu care a intrat în contact să facă acelaşi test.

Marcel Pavel este supect de coronavirus. Contactat de „Adevărul“, artistul a declarat că a fost supus unui test şi că aşteaptă rezultatul.

Cântăreţul în vârstă de 60 de ani a fost foarte activ în ultima perioadă. A lansat un nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti“ şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva“, în cadrul căruia este concurent. Artistul a avut recent şi câteva apariţii TV, în emisiunile „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, dar şi la „Teo Show“, de la Kanal D, unde şi-a promovat noua piesă. 

Totodată, artistul a început filmările pentru un nou sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, unde o are ca parteneră de scenă pe Monica Anghel.

FOTO Facebook/Marcel Pavel

Mai multe