Marea iubire a lui Cher a fost „Covrigarul‟. De ce a părăsit-o pe vedetă şi ce mai face el acum?

28 iunie 2021   Viață de vedetă

Ştiaţi că Cher a fost cea care a creat, în showbiz, moda relaţiilor cu diferenţa mare de vârstă între parteneri? Mai exact, femeia este cea matură şi bărbatul, tânăr şi atrăgător. Cel puţin asta s-a întâmplat în viaţa ei, iar divele actuale îi copiază exemplul negreşit.

În 1986, Cher împlinea 40 de ani şi îşi sărbătoarea ziua de naştere într-un club cu prietenii ei, când l-a văzut, la o altă masă, pe mult mai tânărul Rob Camilletti, de care s-a îndrăgostit pe loc şi alături de care avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, cea mai frumoasă din viaţa ei. Şi asta în ciuda faptului că era mai tânăr decât ea cu aproape 20 de ani...

Mai exact 18 ani îi despărţeau pe superstarul muzical şi pe actorul aspirant în momentul în care s-au cunoscut, însă i-a legat pe loc o atracţie incredibilă. Imediat ce l-a zărit, cântăreaţa s-a dus la el. Cei doi viitori amorezi au schimbat câteva cuvinte şi numerele lor de telefon.

Dacă e să ne gândim logic, nu era mai nimic de care frumoasa şi faimoasa Cher să fie atrasă la Rob, care n-avea o meserie la fel de impresionantă ca a ei şi nici măcar destui bani încât să-şi permită să invite în oraş asemenea femeie. Camilletti lucra într-o covrigărie, însă acest amănunt n-a deranjat-o pe vedetă. Dimpotrivă. I s-a părut că omul era responsabil, se întreţinea singur şi avea aspiraţii de mai bine. În plus, ea câştiga cât pentru amândoi oricum...

În primă instanţă, nici măcar Rob nu înţelegea ce văzuse ditamai cântăreaţa la el: „Ce Dumnezeului putea găsi interesant la un tip ca mine?! Eu nici măcar nu îndrăzneam să recunosc că eram atras de ea. Proveneam din lumi complet diferite!‟.

În 1988, Cher a vorbit despre iubitul ei, în revista New Woman: „Făcea tot timpul covrigi. Şi atunci m-am gândit ce vor spune prietenii mei că ies în oraş cu un tip care face covrigi. Dar, pe măsură ce-l cunoşteam tot mai bine pe Robert, îmi păsa tot mai puţin de ce avea de spus lumea despre el. L-am cunoscut în mai şi m-am îndrăgostit de el undeva între Ziua Recunoştinţei şi Crăciun‟, a punctat Cher.

Camilletti s-a mutat cu Cher în 1987 şi a însoţit-o la ceremonia de acordare a Oscarurilor în anul în care ea a câştigat statueta de aur cu rolul ei din "Moonstruck". Toate păreau bune şi frumoase între ei doi, însă idila lor s-a deteriorat din cauza presiunii exterioare.

Presa nu-i lăsa deloc să-şi vadă de relaţia lor „scandaloasă”, le monitoriza fiecare mişcare făcută, lucru care crease o tensiune tot mai mare între ei doi. Cei doi iubiţi s-au despărţit în 1989, după cum ne informează InStyle. Iar, în 2020, Cher a recunoscut că Rob Camilletti a fost marea iubire din viaţa ei. Ce mai face el acum?

Rob a apărut într-unele dintre videoclipurile lui Cher, precum "I Found Someone", "We All Sleep Alone" şi "Main Man". A avut un rol în filmul cu Tom Cruise "Born On the Fourth of July" şi în pelicula "Soapdish", din 1991. Şi-a îndeplinit visul de-a deveni actor, însă cariera lui n-a fost deloc una impresionantă. Şi asta în ciuda faptului că a rămas bun prieten cu Cher chiar şi după despărţirea lor din 1989.

Camilletti s-a lăsat atât de actorie, cât şi de făcut covrigi, între timp. Şi-a luat atestatul de pilot şi lucrează chiar şi-n ziua de azi în acest domeniu, ducând celebrităţile prin întreaga lume în avioanele lor private. A avut-o clientă chiar şi pe Cher, pe care a dus-o până în Jamaica. „Foştii iubiţi pot deveni buni prieteni. Robert vine la cina de Crăciun şi-n ziua de azi. A devenit, între timp, un mare pilot. Duce toate numele mari ale oraşului oriunde au ele nevoie.‟

Privind în urmă la viaţa ei, Cher a spus că Robert a fost cel care a făcut-o să se simtă „tânără şi dorită‟: „Nu e niciun secret pentru nimeni să mi-e dor de perioada în care formam un cuplu. El a fost marea dragostea din viaţa mea. Nu-mi place expresia «Toy boy». Este de-a dreptul înjositoare!‟, a declarat ea făcând referire la diferenţa de 18 ani dintre ei. „Rob a fost cel care mi-a fiert sângele în vine mai mult ca oricine înaintea lui...‟, a adăugat diva.

Păcat că relaţia lor a cedat presiunilor pe care le-a făcut presa asupra lor! Când a însoţit-o pe Cher la Oscaruri, Rob a fost luat în râs de jurnalişti şi denumit „Covrigarul‟, lucru care l-a înfuriat tot mai mult pe acesta. Simţea că nu i se dădea o şansă reală de-a fi cu un superstar ca Cher. Şi aşa şi era.

Urmărit peste tot de paparazzi, Camilletti şi-a ieşit din minţi în momentul în care voia să o ceară de soţie pe iubita lui şi presa îi expusese întregul plan. Furios, s-a luat la harţă cu paparazzi „parcaţi‟ în faţa casei lor şi a ajuns în închisoare din cauza asta. Iubita lui i-a plătit cauţiunea şi l-a eliberat pe mult iubitul ei Rob. Însă lucrurile n-au mai fost niciodată la fel între ei şi s-au despărţit la scurt timp.

Foto - Shutterstock

Mai multe