Mariajul straniu avut de Michael Jackson şi Lisa Marie Presley – sex fals şi orgasme bizare

23 iulie 2020   Viață de vedetă

De la bun început, Michael Jackson şi Lisa Marie Presley au fost un cuplu pe care niciunul dintre amicii lor n-ar fi pus pariu. Lui îi plăcea să şocheze, dar nu i-a reuşit niciodată mai bine decât atunci când şi-a dezvăluit căsătoria secretă cu Lisa Marie Presley.

O legătură mai bine spus ciudată decât potrivită sau care evolua în mod firesc. La doar un an de la încheierea relaţiei extrajudiciare cu Jordie Chandler, cu privire la acuzaţiile de abuzuri asupra copiilor, pasionaţii de teorii ale conspiraţiei l-au acuzat pe Jackson că s-a căsătorit pentru a-şi repara imaginea publică. Pe de altă parte, Jackson şi Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley, care aveau pe atunci 37, respectiv 27 de ani, luau foarte în serios legămintele făcute la căsătoria lor din anul 1994. Mai mult, presa anunţa pe atunci că sunt îndrăgostiţi profund şi încearcă să aibă un copil.

Unele obiceiuri ale artistului erau „puţin ciudate‟

J. Randy Taraborrelli, prietenul din copilărie al lui Jackson şi cel care a scris cartea „Michael Jackson: magia şi nebunia‟, a susţinut că au avut o viaţă sexuală intensă şi activă cei doi, dar că unele dintre obiceiurile artistului erau „puţin ciudate‟. De pildă, prima dată când Lisa Marie a vrut să aprindă luminile, Jackson s-a ridicat din pat şi a fugit în baie, ca să nu-i vadă trupul, urmând să apară 20 de minute mai târziu, purtând machiaj şi o haină de mătase. Mai mult, chiar Lisa Marie le-ar fi povestit unor prieteni că soţul ei obişnuieşte să cânte atunci când se apropie de momentul orgasmului. Căsnicia lor a durat numai doi ani şi a fost cu siguranţă una interesantă, cu pretenţii extravagante din partea lui Jackson.

Voia să pară că sunt foarte activi sexual

Potrivit unui fost angajat, Jackson ar fi parfumat lenjeria Lisei şi ar fi arunca-o pe podeaua dormitorului său pentru a face să pară că ar fi făcut sex.

Sandy Domz, care a lucrat ca asistent administrativ la Neverland Ranch, a declarat că „nu părea să fie o relaţie naturală sau o prietenie‟: Ea a susţinut: „Michael ar pune mâna pe lenjeria ei şi ar arunca-o pe podea ca să pară că Lisa Marie ar fi intrat în dormitor. Din câte ştiu, nu a fost niciodată acolo. Ea fie fusese în camera trandafirilor, fie dormise într-unul dintre paturile de oaspeţi‟.

Şi fosta servitoare a lui Jackson, Adrian McManus, a presupus că vedeta şi-ar fi aşezat intenţinat ochelarii rupţi lângă pat pentru a sugera o noapte de pasiune.

„A trebuit să fac curăţenie şi m-am simţit de parcă Michael se joacă cu mine‟, a spus ea. „Totul părea o înscenare, deoarece asta nu se mai întâmplase până atunci. Sigur, au mai fost aruncate cămăşi sau pantaloni, dar nimic care aparţinea femeilor n-a fost vreodată acolo. Am crezut că încerca să mă facă să cred că se întâmplă ceva între ei doi. Ştiam că se întâlnesc, dar el încerca să mă facă să cred că sunt apropiaţi sexual. Am avut mereu îndoielile mele‟, a adăugat Adrian McManus.

Jackson, avid de atenţie

Tocmai pentru a convinge o dată în plus că au o viaţă sexuală intensă, Jackson şi Lisa au decis să apară aproape dezbrăcaţi într-un videoclip pentru hitul lui din anul 1995, „You Are Not Alone‟.

N-a fost prima oară când au atras atenţia. La premiile MTV Video Music Awards din anul 1994, Jackson a sărutat-o pe Lisa Marie în mijlocul scenei, o mişcare care a determinat-o pe Lisa să se gândească la adevărata natură a relaţiei lor. „Eram speriată. A fost ideea managerului său şi cred că a fost un gest stupid. Dintr-o dată mă vedeam făcând parte dintr-o strategie de PR‟, avea să declare Lisa Marie după divorţul de Michael Jackson.

@prrofimedia

Mai multe