Mască de faţă cu fructe de pădure

17 iulie 2015   Viață de vedetă

Fructele de pădure sunt bogate în antioxidanţi şi din acest motiv oferă rezultate spectaculoase pentru ten. Această mască de faţă cu fructe de pădure este recomandată pentru aplicare dimineaţa, pentru un ten plin de vitalitate.

Dacă nu ai timp să o prepari dimineaţa,o poţi pregăti de cu seară,pentru ca a doua zi doar să o aplici. În plus,antioxidanţii din ea protejează tenul de radiaţiile UV şi de efectele negative ale radicalilor liberi.

Mască de faţă cu fructe de pădure

Ai nevoie de

1 lingură fulgi de ovăz

5-6 afine

2 mure

2-3 fructe de zmeură

1 lingură miere

Pisează fulgii de ovăz în blender. Zdrobeşte fructele de pădure,adaugă ovăzul şi mierea şi amestecă până se omogenizează. În sezonul rece poţi face această mascăşi din fructe de pădure congelate. Aplică masca pe tenul curăţat şi las-o să acţioneze 10-15 minute. Clăteşte-te cu apă rece.

Fulgii de ovăz exfoliază pielea şi-i echilibrează pH-ul. Sunt indicaţi pentru toate tipurile de ten,deoarece conţin saponină,o substanţă care curăţă pielea în profunzime. Pe de altă parte mierea are puternice proprietăţi hidratante şi exfoliante. În plus,mierea are calităţi antibacteriene fiind recomandată persoanelor care au probleme cu acneea. Aşadar,aplică această mască de 2-3 ori pe săptămână,iar imperfecţiunile nu-şi vor găsi  locul pe chipul tău.

Mai multe