Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

24 martie 2017   Viață de vedetă

Castravetele, acest produs ieftin şi umil conţine o mulţime de elemente nutritive, vitamina A, vitamina C, caroteni, care au efecte în organism în diferite moduri. Fie că este vorba de corp sau piele, cantitatea de apă pe care-o conţine castravetele le hidratează.

Castravele este folosit în majoritatea produselor de îngrijire a pielii,produse pe bază de plante,care sunt hidratante. Ei bine,dacă te întrebi cum să incluzi castravetele în rutina de îngrijire a pielii,poţi încerca acasă câteva reţete de măşti faciale.

Mască facială pentru piele uscată cu castravete şi iaurtAi nevoie de:

-1 castravete

-2 linguri de iaurt

Mod de preparare şi aplicare:

Spală castravetele,taie-l felii şi pune-l într-un vas apoi procesează-l cu blenderul până se formează o pastă,peste care se adaugă iaurtul. Amestecă cu o lingură. Pasta obţinută aplic-o pe faţă,masând cu mişcări circulare,lăsând-o să acţioneze 15 minute,după care se clăteşte cu apă călduţă.

Citeşte şi:Cum să foloseşti albuşul pentru a reda fermitatea pielii

Mască facială antiîmbătrânire cu castravete şi aloe vera Ai nevoie de:

-1 castravete

-1 lingură de gel de aloe vera

-1 lingură de suc de lămâie

Mod de preparare şi aplicare:

Mixează castravetele cu blenderul până devine o pastă. Apoi adaugă în amestec gelul de aloe vera şi sucul de lămâie. Pasta obţinută aplic-o pe faţă. Las-o să acţioneze 10 minute,după care clăteşte cu apă călduţă.

Citeşte şi:Mască cu merişoare pentru pielea obosită

Mască facială cu castravete şi suc de portocale Ai nevoie de:

-1 castravete

-2 linguri de suc de

 Mod de preparare:  

Amestecă pasta de castravete cu sucul de portocale. Amestecul obţinut aplică-l pe faţă şi lasă-l să acţioneze 10 minute,după care clăteşte cu apă rece.

Mai multe