Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie. Ce replică a avut ducesa VIDEO

17 ianuarie 2019   Viață de vedetă

Ducesa de Sussex se află în ultimul trimestru de sarcină. Datorită dimensiunii pe care o are burtica ei, presa internaţională susţine că ar putea avea gemeni. Vom afla deznodământul peste câteva săptămâni. Între timp, Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie.

Întâmplarea a avut loc în cadrul unei vizite oficiale la un adăpost pentru animale părăsite. Meghan Markle a vizitat animalele şi a stat de vorba cu angajaţii centrului, dar şi cu oamenii care fac voluntariat acolo.

La un moment dat, una dintre angajatele de la adăpostul Mayhew, Peggy McEachrom, i-a făcut Ducesei de Sussex un compliment îndrăzneţ. Şi a făcut-o grasa!

Meghan Markle a fost făcută grasă VIDEO

”Ce doamnă încântătoare eşti, Dumnezeu să te binecuvânteze! Şi eşti o doamnă grasă”, a spus angajata adăpostului pentru animale.

Din fericire, Meghan Markle a gustat gluma femeii şi a început să râdă. Evident, nu a lăsat lucrurile în aer şi a replicat: ”Îmi asum asta!” Întreaga vizită oficială a ducesei de Sussex a fost filmată.

Peggy a ţinut să precizeze şi sexul bebeluşului regal. Femeia susţine că, după cum îi arată burta, e posibil să aibă un băiat.

„Mă bucur să văd că eşti atât de bine. Curând vei avea un băieţel”, i-a mai spus Peggy lui Meghan.

„Oh! Crezi că va fi băieţel? Este o surpriză. Nu ştim ce va fi. I-am întrebat pe toţi ce cred şi toată lumea are o părere despre asta”, a completat Ducesa de Sussex, conform presei internaţionale.

Mai multe