Meghan Markle a primit o funcţie importantă de la Regina Elisabeta a II-a

10 ianuarie 2019   Viață de vedetă

Regina Elisabeta i-a acordat lui Meghan Markle o nouă responsabilitate. Ducesa de Sussex a devenit patroana regală a patru organizaţii din domeniul artelor, educaţiei, susţinerii cauzei femeilor şi drepturile animalelor.

Ducesa de Sussex a avut o întâlnire cu voluntari şi clienţi la sediul din Londra al organizaţiei de caritate Smart Works, care ajută femeile şomere şi din medii vulnerabile să dobândească abilităţi pentru angajare, a anunţat familia regală. 

Fondatoarea Smart Works, Juliet Hughes-Hallett, a declarat că Meghan Markle are toate calităţile pentru această funcţie. 

"Ducesa are talente înnăscute de sfătuitor, iar clienţii noştri s-au simţit inspiraţi şi ajutaţi”, a precizat aceasta, adăugând că este încântată de faptul că organizaţia îşi va desfăşura activitatea sub patronajul regal al lui Meghan.

Citeşte şi: O copiază Kate Middleton pe Meghan Markle?

Meghan Markle va prelua, de asemenea, patronajul Teatrului Naţional al Marii Britanii şi al Asociaţiei Universităţilor din Ţările Commonwealth (ACU). Regina Elisabeta a II-a (92 de ani), a fost patroana regală a Teatrului Naţional şi a ACU timp de mai bine de trei decenii.

Mai multe