Meghan Markle şi Prinţul Harry au ales numele copilului lor

23 noiembrie 2018   Viață de vedetă

În primăvara anului 2019, cei doi duci de Sussex vor deveni părinţi pentru prima dată. Cei doi se bucură de sarcină, dar nu şi de zvonurile care au apărut în legătură cu sarcina. În plus, casele de pariuri din Anglia au pus deja cotele pentru numele viitorului copil regal. Prinţul Charles a dezvăluit că Meghan Markle şi Prinţul Harry au ales numele copilului lor.

Tatăl lui Harry susţine că turneul din Australia i-a inspirat pe cei doi. După ce turneul din Australia s-a terminat, Meghan Markle şi Prinţul Harry au ales numele copilului lor. Şi Prinţul Charles i-a dat de gol pe cei doi după ce s-a speculat că vor avea un băiat, asta după ce Meghan a purtat doar navy blue în ultimele săptămâni.

Prinţul Charles a sugerat că primul copil al cuplului ar purta, de ce nu, numele de Kylie sau Shane. Ducii de Sussex au anunţat că vor deveni părinţi imediat după ce au aterizat în Australia, unde au efectuat un turneu de 16 zile, informeaza presa internaţională.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au ales numele copilului lor

„Întâmplător, doamnelor şi domnilor, fiul meu Harry mi-a povestit că în recenta lor vizită în Australia, lui şi soţiei sale li s-au oferit nenumărate sugestii de nume pentru viitorul lor nou-născut. Între noi fie vorba, suspectez ca viitoare nume care se vor afla pe lista scurtă Kylie sau Shane. Dar, doamnelor şi domnilor, nu vă ţineţi respiraţia gândindu-vă la Edna sau Les”, a glumit Prinţul Charles, într-un interviu recent.

Prinţul Charles descria australienii ca fiind sinceri, generoşi, curajoşi, rezilienţi şi foarte amuzanţi. Pe scurt, nu este exclus ca numele copilului lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry să aibă origini australiene.

Mai multe