Meghan Trainor s-a căsătorit cu actorul Daryl Sabara

25 decembrie 2018   Viață de vedetă

La finalul săptămânii trecute, câştigătoarea Premiului Grammy a avut o zi specială. Cântăreaţa s-a căsătorit chiar de ziua ei cu actorul Daryl Sabara. Acesta e cunoscut datorită francizei Spy Kids. Cei doi au zis DA în faţa a 100 de prieteni, în cadrul unei ceremonii intime.

Recepţia nunţii a avut loc în curtea casei lor din Los Angeles, conform publicaţiei People. ”Acesta este începutul unei noi vieţi extraordinare”, a spus Meghan, în vârstă de 25 de ani. ”Am primit mai mult decât mi-am dorit vreodată! Sunt cel mai norocos tip din lume”, a completat-o Daryl, în vârstă de 26 de ani.

Meghan Trainor s-a căsătorit cu actorul Daryl Sabara

După ce şi-au spus jurămintele, Meghan i-a spus lui Daryl: ”Sunt foarte fericită că pot să spun soţiorule sau bărbate”.

La care el a fost romantic si i-a replicat: ”Într-adevăr, nu mai sunt viitorul tău soţior – acum am devenit doar soţiorul şi sunt foarte încântat de asta”, a adăugat Daryl, făcând aluzie la hitul lui Meghan din 2015, „Dragul meu viitor sot”.

Cei doi formează un cuplu din iulie 2016. Un an mai tarziu, aceasta a povestit ce s-a intamplat în momentul în care s-au cunoscut.

„Am fost la o întâlnire dublă – bowling şi karaoke. M-a sărutat pe aleea din spate a sălii de bowling. I-am spus bodyguardului meu să se retragă, pentru că nu voiam să fiu privită. LOL! A fost cel mai grozav sărut. Ştiu, sunt foarte bună la asta, dar am fost şocată când m-a sărutat el”, a spus artista. Apoi, Meghan a scris şase cântece despre el, titlul unuia dintre ele fiind Marry Me! 

Mai multe