Melinda Albert: «Destinele se hotărăsc în ceruri»

7 august 2011   Viață de vedetă

Anul acesta, eu şi soţul meu împlinim 21 de ani de căsnicie. Dacă îde obicei, tinerii se cunosc cu un an-doi înainte de căsătorie, la noi n-a fost aşa. Povestea noastră a început nu acum 21 de ani, ci acum 40 de ani.

Credeam că l-am cunoscut pe soţul meu la o nuntă. Venise acolo cu sora lui,invitată de mireasă,pentru că îi fusese colegă de şcoală. Şi eu eram invitată tot de mireasă,prietenă cu mine din copilarie. Ne-am născut şi am locuit şapte ani în aceeaşi curte. Vreme de 15 ani,n-am mai ştiut nimic de ea. Ne-am reîntâlnit din pură întâmplare,într-un autobuz.

Mi-a spus că s-a mutat în acelaşi cartier cu mine şi că urmează să se căsătorească peste o săptămână. După nunta la care l-am cunoscut pe viitorul meu soţ,au urmat chefuri şi excursii. Treptat,am format un cuplu.

La vreo două săptămâni,am participat la o petrecere la el acasă. Îmi amintesc că ne uitam la albumele lui cu fotografii,când sora mea a observat că apăream şi eu într-o fotografie. Am rămas uimită.

Pozele erau făcute la Cojocna,unde obişnuiam să merg la bunici. După aceea,părinţii amândurora ne-au confirmat că ne duceau acolo în fiecare vară. La doi ani după ce ne-am reîntâlnit,ne-am căsătorit.

Fotografia facută la Cojocna,în copilărie

Şi tu poţi fi vedetă!

Ai şi tu o experienţă emoţionantă de împărtăşit? Aşterne-o pe hârtie,alătură cele mai frumoase fotografii şi trimite-le pe adresa:Şos. Fabrica de Glucoză,nr. 21,sector 2,Bucureşti sau pe pentrufemei@click.ro.

Poţi câştiga 200 lei!

Mai multe