Michelle Obama, sexy într-o tinută colorată: “Acum sunt liberă să fac ce vreau eu”

25 decembrie 2018   Viață de vedetă

Fosta Prima Doamnă a Americii se află în turneul de promovare al biografiei sale, ”Becoming”. Michelle Obama a fost sexy într-o tinută colorată. Aceasta a purtat o rochie galben aprins şi o pereche de cizme de la Balenciaga.

Dacă până acum nu îndrăznea să apară în ţinute sexy, acum s-a întrecut! Michelle Obama a fost admirată mereu pentru stilul ei vestimentar. Dacă la Casa Albă era elegantă şi, uneori, sobră, acum a strălucit pe scena evenimentului de promovare al cărţii sale.

Soţia lui Barack Obama şi-a făcut o intrare de zile mari la Barcalys Center, în New York, unde era aşteptată de Sarah Jessica Parker pentru a-şi prezenta cartea, Becoming'. Michelle a purtat o rochie galbenă, dintr-un material lucios şi decupată pe mijloc.

Michelle Obama, sexy într-o tinută colorată

Aceasta a purtat şi o pereche de cizme stiletto aurii. Ambele piese vestimentare sunt semnate Balenciaga. Cizmele superbe şi pe coapse au costat 4.000 de euro. Ţinuta lui Michelle Obama a pus-o în umbră pe cea a fashionistei Sarah Jessica Parker.

Michelle i-a spus interlocutoarei sale că încălţămintea pe care o poartă nu transmite niciun mesaj şi că a încălţat cizmele pur şi simplu fiindcă i-au plăcut. ”Acum sunt liberă să fac ce vreau eu. Erau foarte drăguţe şi m-am gândit: Ia uite ce cizme faine!”, şi-a explicat Michelle alegerea. 

SURSA FOTO

Mai multe