Mierea îţi redă frumuseţea

14 decembrie 2011   Viață de vedetă

Folosită de secole, mierea este un remediu minune care ajută la tratarea multor boli. Mai mult de atât, aplicată pe piele, mierea redă strălucirea şi reduce imperfecţiunile. Încearcă acum o mască exfoliantă, cu efect revitalizant, din miere şi scorţişoară

Îţi doreşti o piele fină,lipsită de puncte negre şi de pete roşii,acum în plină iarnă? Ai nevoie de o mască exfoliantă care să-ţi elibereze porii şi care să îndepărteze celulele moarte.

Pentru un scrub natural ai nevoie de o linguriţă de ceai verde,două linguriţe de ananas mărunţit,patru linguri de piure de dovleac,o lingură de miere de albine,două linguriţe de gel de aloe vera,1/2 linguriţă de ulei de măsline,patru linguriţe de mălai şi patru picături de extract de scorţişoară (opţional).

Pune un plic de ceai verde în apă fiartă şi las-o să se răcească.

Amestecă ananasul în blender şi adaugă piurelul de dovleac,mierea şi gelul de aloe vera.

La final adaugă uleiul de măsline,mălaiul,ceaiul verde şi extractul de scorţişoară. Masează-ţi faţa şi gâtul cu acest amestec şi lasă-l să acţioneze timp de 15-20 de minute. Clăteşte cu apă rece şi aplică o cremă hidratantă cu muşeţel,unt de shea sau ulei de argan.

Mai multe