Mike Diamondz, primele declaraţii despre relaţia cu Anna Lesko: ”E foarte senzuală”

1 septembrie 2019   Viață de vedetă

Anna Lesko s-a despărţit de iubitul ei, tatăl băieţelului pe care-l are de patru ani, însă motivul separării n-ar fi Mike Dimondz, întrucât acesta a negat că ar avea o relaţie cu ea.

Anna Lesko s-a despărţit de iubitul ei după opt ani de relaţie, însă nu din cauza lui Mike Diamondz, cu care ar fi fost surprinsă sărutându-se. 

Mai exact, Mike Diamondz a negat orice relaţie cu Anna Lesko, dar a mărturisit că o place foarte mult. 

Citeşte şi:

a spus artistul la

.

Citeşte şi:

Anna Lesko a fost surprinsă, la începutul verii, într-un club din Capitală sărutându-se cu Mike Diamondz. După mai multe pahare de ”încălzire” care au culminat chiar cu un dans pe masă, între cei doi lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Erau lipiţi de bar şi… foarte intimi. Cei doi şi-au vorbit minute bune, după care şi-au şoptit la ureche… Până când, la un moment dat, Anna Lesko l-a tras pe Mike spre ea ca să-l sărute, potrivit Cancan. 

Anna Lesko şi DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri, şi-au spus adio, după aproape opt ani de relaţie, cei doi având împreună un copil de patru ani. 

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre şi Codin Maticiuc, însă cel căruia i-a făcut un copil şi alături de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie (Adrian Neniţă).

Mai multe