Miracolele există! A născut deşi era în comă, apoi a sfidat prognosticul medicilor şi s-a trezit. După 4 ani!

9 iulie 2019   Viață de vedetă

Povestea unei tinere din oraşul Brno, Cehia, este dovada că miracolele există. După patru ani de comă, timp în care a adus pe lume un copil, tânăra şi-a revenit în mod miraculos.

Veronica a suferit un accident rutier şi a ajuns la spital în comă. Medicii au decis să o ţină conectată la aparate doar pentru ca bebeluşul să supravieţuiască. După patru luni, cu ajutorul medicilor, a născut un băieţel sănătos.

Un prim miracol a fost acela că nu a pierdut sarcina în cumplitul accident şi că bebeluşul s-a născut sănătos, în ciuda stării sale de sănătate. Medicii au concluzionat că nu-şi va mai reveni din comă niciodată.

Citeşte şi: "Soacra mea a venit îmbrăcată la nunta mea în rochie de mireasă"

Însă povestea Veronicăi continuă. După patru ani de comă, are loc al doilea miracol. Veronica a început să îşi revină.

“Când şi-a revenit din comă, Veronica a citit numele medicului pe ecuson. Au fost primele ei cuvinte. De atunci, a învăţat noi cuvinte în fiecare zi”, a declarat prietena femeii. 

"Nu îmi mai amintesc mare lucru de la accidentul acela. Îmi amintesc doar că am văzut un iepure. Naşterea lui Daniel a fost un miracol. Îmi amintesc când l-am văzut prima oară, era atât de drăguţ. Aş vrea să pot merge iarăşi. Pot face câţiva paşi mici, dar cam atât, momentan”, a povestit femeia.

Mai multe